Rastlös rastlös

Hej, jag är rastlös så jag tror jag dör. jag har liksom hunnit med allt som jag ska hinna.
kan ju inte förbereda sig hur mkt som helst inför nationella. typ inte alls. de känns både bra och dåligt.
o jag har hunnit städa och pula. pratat i telefon. har tom. lagt ut en klocka på tradera. bara för skojs skull liksom. haha! kanske ska samla ihop lite kläder att sälja.. jag använder ju inte hälften!

vill att mamma och pappa ska komma nu! har jag sagt de? fattar inte hur det kan ta sån lång tid. jag får väl vandra bort till Henrik sen eller nåt.. suck!

Striped Rose Bell Skirt DressStrappy SundressWavy Stripe DressPrint Empire Frill DressCutwork SundressBroderie Tie DressPYTHON-Snake High SandalFloral Tulip SkirtDistressed Bleach Denim PelmetFull Cotton Mini SkirtFluro Spot Full SkirtFloral Print Sunglasses

allt de här skulle jag vilja ha.. ungefär så.. allt från
topshop..men nu får dom väl komma hem!!!

Clean cotton

Jag har precis städat hela lägenheten och renbäddat min säng. har även tänt mitt Yankee candle, clean cotton. och det luktar verkligen rent! jag och malin köpte på oss lite för två lördagar sen på anna K inne i stan.
om ni inte har en affär hos er som säljer Yankee candles så finns det en hemsida.
Yankee Candles webbshopp


Önskar ni kunde vara i mitt rum och kännu hur underbart det verkligen luktar, jag är rätt känslig annars och kan få ont i huvudet. men det här luktar verkligen så himla gott!







Mamma och Pappa åkte själva, jag orkade inte. hoppas att mamma kommer hem med lite söta tyger eller gardiner :) är så himla sugen på att sy något gulligt till mig. gärna med prickar eller med söta rosor på! kommer hon inte hem med något kommer jag bli besviken. haha! e verkligen supersugen.

argalappen.se

haha! jag måste säga adrijana, hur bra var inte den här sidan då? haha! har skrattat så jag legat dubbel..
som sagt. ni måste verkligen gå in på http://www.argalappen.se/



nu har jag ätit Paj. brockoli och kassler paj. den var verkligen super god :)
nu ska jag hoppa in i duschen. har fått lite arbete gjort iallafall.
har hängt upp gardiner i mitt rum igen. mamma hittade jättegamla gardiner som hon hade när hon var väldigt väldigt ung i sin första lägenhet. dom är i vitspets and I like them :) ska ta lite bilder sen så får ni se :)

Bye

Ellos Beställning

Hej, jag känner mig bättre :) tänk vad lite klick på nätet kan göra. och att huvudvärken inte är där ..

nu har jag klickat hem..





Ganska gulliga påslakan.. :) nä nu ska jag fika, sen ska vi åka iväg en sväng i eftermiddag :) får se om jag hittar något spännande!!








Bye!

Aj aj aj, det bultar och det bankar

Godmorgon Ibumetin! ungefär så.
fattar inte att huvudvärken sitter i?! knepigt måste jag säga.
igår kväll kände jag mig väldigt positiv till idag. men idag vet jag inte längre. hallå! jag vill ha solen nu.
det är ju lite grått ute.. 









annars idag hade jag tänkt att jag skulle läsa lite och försöka förbereda mig inför det nationella provet imorgon..
jag funderar också väldigt mkt på att försöka sy mig en klänning. det har ju blivit ganska många kjolar. vill ha en sån där 50-tals inspirerande klänning. mén först måste jag se om jag kan hitta något kul tyg.







Hur fina är inte båda dom här? älskar den svarta! båda bilderna är lånade från tradera..


som att det inte räcker med huvudvärken, så har emma dragit ner min spegel i golvet. alldeles nyss förstår ni, ja, så jag har en massa spegelsplitter på golvet, på mina kläder, eftersom dom alltid ligger på golvet. får se hur härligt det blir att få ut allt splitter ur min rya matta också. hum hum hum.

jag var ganska väck igår btw. hade inte märkt att jag läst meddelanden i sömnen och klickat av en massa samtal. herregud.
jag blev väldigt lycklig när jag deklarerade igår med. wihoo måste jag säga :)

nu ska jag plocka splitter och hitta tyg, och kladda på några mönster.

Bajs!

Suck usch och bläääk!

Hej hej!
jag har fortfarande huvudvärk... vad kan de va?
blir tokig, bäddade ner mig innan för jag frös så ockå. jag äter, hjälper inte. jag tar värktabletter, hjälper inte. jag har ju för fan till och med sovit! men de hjälper inte!!!! så vad gör man då?
inte ens mina rostade mackor med lemon curde hjälpte.,

för övrigt känns livet suckifuck idag. va ganska ruggigt väder innan. de hjälpte inte.

NÄ! vad jag skulle behöva hitta är en fin bikini! de skulle hjälpa :)
fick hem mina gardiner och påslakan/örngott idag :) De måste jag erkänna gjorde mig lycklig. så hiiiiimla fina som dom gardinerna var :) nu vill jag bara ha lägenheten så jag kan hänga upp dom också!




give me sommar!

30 mars. blä

People people!

är det inte ens hemskt tråkig dag idag så säg?
jag somnade med huvudvärk. jag har vaknat med huvudvärk. kaffet är inte alls lika gott och jag är definitivt inte redo för skolan. inte alls! vill bara hem igen. o jag har inte ens åkt.

haha!

usch, jag måste fixa till mig.

Min Baby

jag blev så lycklig när jag äntligen fick krama baby igårkväll :)
han va inte alls så ful som jag trodde att han skulle vara i skägg..







e han inte söt så säg?

angående J... stina. jag tror faktiskt att det räcker att jag säger att det var dåligt. jag va naiv och dum. trodde lite för gott om folk och gick på de mesta, föll för de mesta. jag va inte kär.. mer, beroende tror jag. svårt att fröklara, men dåligt va de. om man nu ser på de såhär i efterhand. och jag önskar ingen ett sånt förhållande. alla är värda någon som respekterar en, som älskar en på riktigt , utan att ställa en massa krav.

nu ska jag duscha. sen ska jag , baby och andy iväg och äta eller fika. jag hoppas på det första. haha!

Bye

Linda rosing + diarré = mardröm

Godmorgon People!

solen skiner in i mitt fönster och de känns hur bra som helst :)
jag undrar dock lite över hur jag ska hinna min fika med anna idag. jag är ganska bra på att uppskatta tider fel.

men om jag packar nu, sen bara duschar när jag kommer hem..  och pappa kör in mig. då borde jag hinna :)
de fixar jag!

har drömt om att jag hade diarré framför Linda rosing inatt. jag bajsade ner mina festkläder. när hon kom för att säga att hon älskade mig. så bajsade jag ner mig.. haha! o då menar jag att det rann. hon kröp upp sådär framför mig och grät och sa att hon älskade mig. jag vet inte vad diarrén var för reaktion?.

ja, jag vet faktiskt att jag inte har alla hästar i stallet. men jag kan väl inte hjälpa att jag drömmer konstigt? ganska kul va de.. sen va evelina och jag med i en animerad film. barnfilm. men som handlade om en fisk som åt blod från hästar. jag vet inte.

De jag fick på mig Igårkväll :)



världens myskväll!

haft sån mysiskväll med mina flickor :)
suttit och lyssnat på åsa. sminkat oss och rengjort våra vackra ansikten :)
jag beställde en parfym och ett rouge. sen fick jag ett mineral puder för att jag var värdinna :)
pastasalladen blev lyckad och omtyckt. mamma hade visst köpt gott bröd också som vi hade till. sen efteråt blev de fika med choklad, kladdmuffins och cookies. självklart fiick min lilla evelina med sig den övriga chokladkakan hem, plus att jag skickade med henne och åsa matlåda och kladdmuffins.

nu ska jag ringa Baby.



Bye!

relationer och mat

stina om Sur tant!:
älskar din blogg, kan du inte berätta om dina tidigare förhållande seriösa/oseriösa och sånt kul så man vet lite mer om dig :)


Oj oj . de var en svår en.  vet inte vart jag ska börja riktigt. haha. min första kärlek C var när jag var 14. oj vad kär jag var i honom. vi var tillsammans i 7 månader om jag minns rätt. vi har fortfarande kontakt som vänner.
den andra väsentliga personen, som varade i säkert två år både på och av, var J. det var inget bra alls. man kan verkligen inte kalla det förhållande.. det slutade väl med att jag hatade människan och jag gjorde en fin hämndplan i slutet. är verkligen inte så illa som de låter. lurade hem honom mitt i natten och vägrade öppna dörren. kändes bra! haha...
min stora kärlek är min Simon som jag har nu. som de känns nu är jag så säker på att vi kommer leva ihop hela livet och jag kommer föda hans barn.. bla bla bla :) han är en fruktansvärt stor del i mitt liv och jag älskar honom väldigt väldigt mycket! lämnar jkpg för hans skull ;) haha nä så e de väl ine ritigt, men jag hade inte flyttat om han inte bodde där. eh! Haha!
där emellan har jag ju haft små flörtat och kortare förhållanden.

sen har jag mina underbara vänner. Anna, vad skulle jag göra utan henne? hon är min andra hälft och världens bästa vän!
Ellen.. min kära kusin och vän :) vi har hållt ihop sen vi var små vi.
evelina.. den damen.. den damen. :) jag säger bara choklad! höhö. hon är en himla bra tjej den där evelina. ödmjuk och allmänt söt!
lekander.. jag kallar henne så. anna heter hon egentligen. vi hade den bästa tiden ever i somras när vi var i halmstad :) där har vi en toppentjej där med.

vet inte ens om jag skulle räkna upp några kompisar. haha. men då vet ni iallafall lite mer. om mina vänner det vill säga.

jaha du Stina. säg bara till om du vill veta mer :)


MAT!
nu ska jag plocka undan lite här hemma. sen ska jag försöka slänga ihop lite mat till ikväll. och självklart har jag köpt en chokladkaka för evelinas skull ;)
sen e de mary kay party med mina turturduvor!




mardröm

Kom och tänka på min dröm som jag hade inatt. jag tappade alla mina tänder! en efter en. de kändes så himla verkligt. kände verkligen hur de skramlade runt i munnen.
sen drömde jag att ´Henrik visade oss alla hur man gjorde smällare av cigaretter. att simon och jag simmade i medelhavet och letade efter en röd smileys gubbe.

och i förrgår drömde jag att martin timmel skulle visa mig hur man skar rotfrukter på bästa sätt till en gryta. så jag tog kniven, men istället för att skära rotfrukterna började jag skära upp mina bröst, och tärna de ena inlägget. sen la jag tillbaka de i brösten när jag insett vad jag gjort! jag fick sådan panik. kallsvettades hela jag och visste inte om jag skulle ringa läkaren.

ni ser ju. jag är inte normal. haha!

en viss lärare ringde nyss.
vadå klump i magen? de e väl aldrig något bra när de ringer till mobilen?
ska ringa upp henne när jag går till bussen.

Hoppas verkligen att jag aldrig får tandlossning!


Oskarshamn Vs. Jönköping?

Jag e helt slut! vaknade vid halv fem imorse och fick världens ångest! somnade nog inte om på två timmar eller nåt. låga bara och vickade på tårna, va uppe och drack vatten, va lite på toa och pillade med mitt hår. galet. sen fick jag sms. då blev de lugnt.
En del av mig ville be om ursäkt. en annan inte. jag kan väl inte hjälpa att jag känner mig lite mixad nu. med vänner och familj? men flytten kommer bli bra! vi flyttar vid världens härligaste årstid! sommar :) och vad kan kännas fel då? de kommer bli kanon de här!

undrar vart pappa tog vägen? han försvinner jämt sådär. *Poff*

blev iallafall klar med ytterligare ett arbete i historia igår... Digerdöden. haha! vadå orginellt?

Oskarshamn









VS Jönköping







Haha Jag vänjer mig..  nu ska jag in i duschen !

Sur tant!



kan ni förstå sådana människor som blir sura över något som dom själva rår för?
hatar sånt! och att dom ljuger för en sån simpel sak som att ta bussen! haha ibland kan man undra..

ja ja.. nog om detta.. sitter för övrigt hos martin och åsa igen.
blev inget mary kay spa ikväll. har inte hunnit så långt som jag hade velat med mitt skolarbete.. så den belöningen fick jag inte ikväll!

ska bli mysigt imonkvälll dock. ska försöka slänga ihop något enkelt och gott imon, och lite fika såklart :)
evelina älskar ju choklad, så en chokladkaka kanske ska ligga framma :)

nu ska jag skriva ett arbete om medeltiden..

Bye!

Paus = Kladdmuffins!


Jag slängde precis ihop lite kladdmuffins. dom är i ugnen nu. va ju tvungen att bjuda på något nu när Tilda och martin kom :) skönt med liten paus i pluggandet.
här kommer ett recept som är busenkelt och SUPERGOTT! :)



Kladdmuffins


Kladdmuffins
Kladdmuffins - kladdiga chokladmuffins

Kladdiga chokladmuffins är alltid gott, detta är ett enkelt och välbeprövat recept.

Klocka Tid: 25 min varav 10 min i ugnen

Muffins 16 st

Du behöver:

  • 2 ägg
  • 2 ½ dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 4 msk kakao
  • ½ tsk bakpulver
  • 2 dl vetemjöl
  • 100 g smält smör

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut 16 st bakformar i papper på en plåt.

Smält matfettet i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron och låt svalna.

Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao, bakpulver. Tillsätt sist vetemjölet och det smälta matfettet. Vispa snabbt ihop till en jämn smet.

Klicka ut smeten i bakformarna.


Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter.


Lägg en handduk över muffinsarna när de svalnat så blir de inte hårda.

Smeten till kladdiga chokladmuffins

Klicka ut kladdmuffins-smeten i pappersformar.

Kladdmuffins från ugnen

Kladdmuffins direkt från ugnen. Efter några minuter sjunker de ihop något, till lite sega, kladdiga och goda choklad-kladdmuffins


Porr? sure! trakasserier? NEJ!

Åhh.. jag har redan super ont i mina axlar.. suck. hur ska de här gå?
tur att jag får avbryta mig med mitt underbara internet!

de e så sjukt bra! men så sjukt dåligt också.
finns alldeles för mycket dåligt på internet.. sånt som drabbar många oskyldiga.
visst de där med porr. de tycker ju en del är dåligt. men inte i den bemärkelsen..
klart att man ska kunna porrsurfa! de drabbar bara dej själv. oftast..om du inte tvingar din partner till något eller utsätter någon annan för dina fantasier..
men att utsätta folk för mobbning och trakasserier. tänk hur många skolbarn som går hem med en klump i magen efter skolan, vetandes att de finns någon som trakasserar dig när du kommer hem och sätter dig vid datorn också.
detta kan självklart drabba vuxna också!
det räcker med att mamma berättar hur en del "fruntimmer" beter sig på jobbet. vuxna kvinnor!? och dom ska vara våra fördemömmen? nej tack!
tycker att det satsas alldeles för lite på de här med utsatta människor..
vad tycker ni?

jag har precis hittat mitt debatt ämne!

Kaffe, Musik och Plugg

Hej..
sitter här och ska skriva in allt som jag skrivit ner i mitt block,
men gud nåde om jag känner mig duktig redan. för jag har såå mycket kvar. så jag får inte tänka alls.. än. snart kan jag beundra mig själv. för tycker jag att jag är duktig nu e de kört. haha!



Jag tycker minsann att den är rätt så bra iallafall :)

nu ska jag hämta mitt kaffe. vänta på svar via sms och plugga vidare. om ni har något kul att komma med så e de bara att skriva :) wohoo!

Bye så länge..

Beställt






Från ellos :)

..



Hade hoppats på Våren nu...

Godmorgon fläskfilé

Åhh! pappa gör skinkstek... de luktar så gott! men jag vill ha Fläskflié! fick sånt super sug efter det. e de någon som har ett gott recept på detta? tänkte att jag kanske skulle bjuda på de imonkväll :)

Hur Gott ser det inte ut med grillad Fläskfilé?



       Att Göra lista

♥ Dricka upp mitt kaffe
♥ fixa till mig lite snabbt
♥ vandra bort till Henrik
♥ skicka iväg lite sms om imorgon, evelina, anna, anna och Lelle. Så ni e beredda!
♥ plugga historia och svenska
♥ göra mig iordning
följa med åsa på mary kay.. (spa kväll ikväll )


de va nog de jag e tvungen att fixa idag... fundera lite på imorgon också :)
Får se hur glad Åsa blir när hon ser att hon gör nummer två på min facebook. haha!

nu ska jag skynda mig så jag hinner träffa min bror innan han åker till jobbet!

Bye!

Jag saknar..

Min Baby! jättejätte mycket!



Letar efter bloggar

Hej. sitter hos martin och åsa.
åsa lägger Tildabus. har spelat in henne när hin sjunger o pratar i duschen idag :) söt unge! simon vill ha en unge som hon sen iallafall, hon e cool :)
har pluggat lite, martin har gjort pannkakor och sockerkaka som vi mumsat på.

nu siiter jag mest och letar efter roliga bloggar. har lite svårt med det bara.. någon som har något tips!? inrdening tilltalar mig rätt rejält :)

annars lyssnar jag på radioseven.¨

nu ska jag nog röka. ¨
bye

pictures

här e lite bilder..


Martin och Anna


Anna Och Jag


Martin och Anna


Martin Och Henrik


E vi inte lika syskonen Sjökvist? haha!


Nu ska jag plugga.


Weekenden





Jag ska berätta lite mer om helgen senare. egentligen skulle jag kunna nu.

i lördags åkte jag och malin in till Hårfixarna. Jussi e den bästa ever!
jag gjorde en volym permanent på Malin. och det blev så himla bra! blev lite imponerad på mig själv. va tur att jag rullade upp spolarna så slarvigt. :)
efter de gjorde malin en helblondering. Så himla ovant! har inte haft det på så länge.
men I like it so mucho!



sen åkte jag hem med malin och vi åt lite o så.
henrik kom hem efter ett tag.. till mig alltså.
jag fick sminka över lite fulsaker på honom! haha! så tjatade vi lite o hade "förfest" innan förfesten . jag åkte till anna där vi hade kul som always. att förfesta med anna , finns inget bättre tror jag :)
sen åkte vi till Sir simons. skulle bar säga hej till Henrik och Martin. Men det slutade med att jag och henrik sjöng katastrofalt fult till jag går och fiskar på karaoke.., men kul va de :)
sen fick en rasmus elm.. han såg bara ut som honom.. min väska i ansiktet.
tyckte jag va kul. sen begav vi oss alla syskon plus kåtjörgen och anna till 8 glas. jäklar vad dom har piffat upp de stället! anna och jag brukade ju hänga där innan. men nu har dom ett sånt där härligt dansgolv och allt :)



igår var jag bara allmänt jävla bakfull och låg i soffan hela dagen. lyckades ta cykeln till kiosken för att köpa choklad och chips! mumma*

nu dricker jag kaffe som vanligt på morgon kvisten.
anna du får bilderna snart..

bajs!


Köffet är Slut!!!!

Usch.. jag som är så himla trött! så finns det inget kaffe. jag tror på riktigt att jag dör. jag är beroende av denna bruna, härligt varma dryck.
ska göra en volympermanent på Malin på salongen idag.
sen ska jag fixa med mitt hår. det blir en helblondering minsann :) längesen nu!

gårdagen spenderades med god mat, vin och lets dance. med mina syskon. for runt mellan båda. haha!

nu måste jag bort till den ena av dom och sno kaffe!

Hej!


Mot bashult

Hejdå. trot jag ska till martin och åsa nu,..
måste bara trycka i mig en macka. e skit hungrig !

        kjolen som jag sydde...   kanske inte syns..       





Kaffetänk

Hej!
jag sitter här på morgon timmen och letar efter något intressant och läsa. men de brukar inte finnas vid den här tiden på morgonen. suck!
sitter mest och tänker på mitt hår, vad jag ska göra med de. om jag hittar något snyggt på nätet man skulle kunna göra.
annars gillar jag de här rakt avklippta ,de e sådär töntigt coolt. bara för att de e så tråkigt, så blir det så fruktansvärt kul!

de e massa damm i mitt rum, men jag orkar inte städa. en tanke som dök upp nu när jag tog en klunk kaffe och de följde med lite damm in i min mun, mums!
såhär skitigt får de inte vara när jag flyttar hemifrån, ( inte för att simon skulle tillåta det ) kan man dö i förtid av skit?


nä, jag ska ta och fortsätta leta tills jag hittar något kul.. facebook suger faktiskt riktigt ordentligt!



 vart tog solen vägen?

Vår Vår Vår!

Hejsan hallå :) solen skiner faktiskt idag också! helt underbart..
anna klippte mig i skolan, sen gick vi en promenad hem till anna med elsa i detta underbara väder! satt och drack kaffe på annas altan i solen :)
sen tog jag bussen till stan för att plocka stygn. konstigt de där.. att jag är mer nojig och får mer ont av den smärtan än av själva operationen. haha! inte riktigt kanske, men gillar inte den stickande känslan.

ska väl ta mig någót att äta snart. sen ska jag fortsätta sy lite tror jag.




ELSA..... e hon inte söt så säg..? :)




Solen skiner denna vanliga dag!

Godmorgon people!
har druckit en massa kaffe redan. ska hoppa in i duschen för att sedan bege mig till skolan. suck!
undrar vad som står på schemat..

lekte med anna igår. donade med hennes hår.
sen gick vi till lelle och drack lite kaffe. va supermys att prata om alla minnen. haha fick oss några goda skratt minsann :)

En vanlig dag mitt i veckan.
Ser ut över stan från mitt fönster.
Tar en kopp kaffe, läser tidningen.
En vanlig dag mitt i veckan.

Och det finns ingen som frågar hur jag mår
men jag vill ju ha det så.

Det finns ingenting som jag vill ändra på.
Bara sitta här och låta dagen gå.
Jag mår så bra.
Mmm, jag mår så bra.
Ah ha ah.

Vad som händer där i världen utanför
det är inget för mig, ingenting som stör.
Jag mår så bra.
Mmm, jag mår så bra.
Ah ha ah.
Här för mig själv.

Borde göra något bra.
Kanske borde städa.
Kanske en promenad.
Det är så vackert väder.

Jag tar en kopp kaffe.
Det är för tidigt än.
Jag väntar ett slag.
Kanske tar det imorgon.

Och det finns ingen som frågar hur jag mår
men jag vill ju ha det så.

Det finns ingenting som jag vill ändra på.
Bara sitta här och låta dagen gå.
Jag mår så bra.
Mmm, jag mår så bra.
Ah ha ah.

Vad som händer i världen utanför
det är inget för mig, ingenting som stör.
Jag mår så bra.
Mmm, jag mår så bra.
Ah ha ah.
Här för mig själv.

Här för mig själv.
Här för mig själv.
Här för mig själv.



Tror nog att jag är ganska så orättvis mot baby..
ska nog vara på bättre humör idag :) de e ju trots allt någon annan jag borde vara orättvis emot.

Nä! tjillevippen!
e de någon mer som inte ser min presentationsbild och meny!?

Sheddå!




Burning in my hair

Solen skiner in i mitt fönster.... Underbart!
då kan man bara inte vakna på fel sida :) ¨

är inte lika bitter idag som ni kanske förstår. kanske är för att jag inte har tänkt på de..

jag undrar om jag är gravid.. Skämt o sido!!! men jag har dom sjukaste drömmarna. har aldrig i hela mitt liv drömt såhär mkt knäppt.
härom natten drömde jag om eko lasse. ni vet. han vi hade på högstadiet i NA. att jag var hos hans fru och hjälpte henne med att sy upp gardiner. dom bodde i en jordkällare, så varför dom hade gardiner vet jag inte. Lasse blev minsann så imponerad att han bjöd mig på sin speciella gryta. så där satt jag och åt tillsammans med lasse och hans fru och hade riktigt trevligt..

för övrigt sitter jag och dricker mitt kaffe. funderar på om jag ska ha min kjol- som jag sydde igår- på mig.
får se. pluggade historia hela dagen annars. tre timmar i skolan, och typ 5 hemma.
varför ska vi få typ 100 instuderingfrågor som vi MÅSTE göra!?
lär mig mkt bättre genom diskussion.

nu ska jag duscha så jag kan bege mig lite fräsch till tamba.

jag skulle ljuga..

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är jävligt bitter!
för de e just det jag är. o jag tror det märks.

Och jag blir ännu bittrare när jag vet hur mkt jävla skolarbete jag har framför mig idag!
bdskhfdhkfdhkdsbkjfdsvbkj!!

De här kommer inte att bli släppt. o jag vet inte hur de kan det.
de skulle väl vara den dagen jag får ge igen, och praktiskt taget spotta dom i ansiktet.
ett förstående skulle verkligen inte sitta på fel plats heller.

ska ta mig något att äta.
inte för att jag har någon matlust.

klipp i klipp

Godmorgon..
fattar inte hur jag har kunnat sova så länge som till elva!?
jaja, jag har iallafall ett ansikte nu när martin kommer och hämtar mig.. ska klippa honom today!

jag har haft härliga biverkningar av antibiotikan iallafal! hahaha! tänker dock inte säga vad.

jag drömmer så sjuka drömmar. jag kan nite sova mkt, så mkt som jag vaknar hela tiden! alla människor, vart kommer dom ifrån?
Melodifestivalen va iallafall KATASTROF! va fan e de här..

nu ska kila.
 bye

ojoj

jag tror att jag ska ta och ringa några samtal..

whisper softly in my ear

Saknar min Baby så himla mycket!
kom hit.

Nu har anna åkt hem .. har varit super mysigt, trots att vi har varit hemma hos mig där det ser ut som *piiiip*
har tjatat en massa som vanligt och tagit oss en promenad bort till linus o maria,
kom hem och gjorde varma mackor med te och tände massa ljus..
"De e så Mackigt med varma Mysar" - Lisa kan inte prata som vanligt.
haha!

jag ska ha dom där skinntightsen på vila! dom e sååå snygga :)

nu ska jag ringa Baby!

Godnatt!


Godmorgon till melodifestivalen

Hallå hallå!
sitter här med mitt kaffe som vanligt, ska ta och äta mig lite god fruktfrukost. haha!
men jag har ätit skräpmat regelbundet i typ tre veckor.. o jag har gått upp två kilo. de e inte bra. min hy e typ äcklig.
lyssnar på melodifestivalen.. skivan. tror jag redan har spelat sönder den. MEN!

va ju som sagt på mary kay igår igen... så himla superkul verkligen :)
jag fick sådana komplimanger för mina ögon! känns awesome.
sminkade mig o grönt och corall.. de va så fint :) skulle aldrig använda dom färgerna själv. men de e ju de som e så kul :) jag blev så nöjd! så de ska jag fortsätta med.

här är lite bilder. lite svårt att se kanske. men men... fin va de iallafall :)





Nu ska jag klä på mig och lite.
Bye!

Bröstoperationen

Hej!
nu mår jag bra igen. efter att ha haft fruktansvärda smärtor. varade visserligen i två dagar typ.
men de gjorde ont. det försvinner ju lite pö om pö..
men jag är glad att jag gjorde de. för nu ser det bara helt perfekt ut :)
jag var inte alls nervös sen dagen det gällde. hade väl gråtit bort all nervositet kvällen innan.
men jag var aldrig beredd på att jag skulle tycka att det gjorde ondare den här gången än förra! eftersom bröstmuskeln redan är uttönjd. Nu var de verkligen sår smärtor jag hade. det brände o stack så jag höll på och spy. pappa och Henrik hämtade mig samma dag. vid klockan åtta på kvällen. och jag blev opererad runt elva.
skulle nog ha stannat över, jag mådde verkligen inte bra. men jag ville bara hem. kommer inte ihåg något från kvällen jag kom hem typ. bara att jag svamlade med simon i telefonen sent på kvällen..


Baby skickade ett jättefint blomster och choklad bud :) hur söt är han inte? blev så himla glad!
han hämtade mig i fredags, jag orkade inte riktigt sätta mig på tåget och bära. kunde inte bära.
han tog ledigt från jobbet... jag älskar faktiskt att åka bil med Baby. men de e så mysigt.

ska duscha snart. sen ska jag till åsa. sen ska vi på mary kay möte.. eller vad de nu e . jag ska bara ha foundation på mig iallafall :)

har dansat till melodifestivalen låtar borta hos henrik i morse. haha. vi har kul :)

nä. nu ska jag göra nytta.

Bye

Operation och descutan

Hej. jag har lugnat mig lite..
ska snart ringa Baby. jag har duschat i descutan nu iallafall.. stackars mitt hår!
haar varit hos Henrik och Malin hela eftermiddagen och kvällen. så skönt!

har klickat hem de här för o trösta mig.


Skärp - Klarröd tyckte de va lite cute.

Linne - Svart
 
Har redan BH:n och trosorna. tyckte de va supersött när jag va i affären, men då hade dom bara i str. xl typ.

´önska mig lycka till nu då. ska ta mig en sista klunk vstten innan tolv.

Bye

Bölis

Usch, de e väl egentligen inget att böla för. men jag kan inte hjälpa att jag gråter lite..
jag måste till apoteket för att köpa deskutan.
sen ska jag vara i falköping kvart i åtta imorgon bitti.
jag vill inte...

trodde inte jag skulle behöva smärtstillande och antibiotika denna gången. men tydligen så skulle jag behöva det.

har inte tänkt på de här så mkt. usch! de e väl därför jag bölar som en fisunge nu..haha.
suck suck.

nu ska jag hoppa in i duschen.. kan inte äta.. sen ska jag bort till henrik.

bye

Jag glömde...






Inredning Vill ha !