Brainstorm

ojojoj! Lisa har gjort något emot hennes principer.. jag har varit ute o sprungit! tro de eller ej.. men va ute o sprang i cirkus 30 min. skönt såhär efteråt.. o blött! men de e inte så bra o springa när man bär på en förkylning.. stannade typ tre ggr o spydde... nice!
Sovmorgon imon! underbart! lägger jag mig nu kan jag sova i drygt 10 h.. yeah!
de här med depression annars e ett faktum..  längtar till en riktigt fin och solig höstdag med orangea löv o frisk luft.. en pojkvän skulle ju inte heller sitta helt fel i den bilden... suck! jag kommer sluta som mattäo.. lisa.. den eviga tonåringen.. haha!
aja.. kalas för mina små bröder på lördag... :)
dom fyller ju hela 26 imon dom kära små.. (men de ska vi inte prata högt om för martin, han blir som mamma då!)
nää... nu ska jag banne mej hitta på nåt o se fram emot :) jäla skit ångest..!
frågan e vad..?!
nä.. pissa o gå och lägga sig!
Ciao!

So damn fine

godmorgon får jag väl säga?
kul att jag somnade när jag la i mit revaxör i örat innan.. japp ni hörde.. revaxööör! Lisa har fått en öronpropp.. halvt döv skulle jag vilja säga.. men ska snart vara borta :)
de kändes lite bättre idag än igår..
särskilt när mamma masserar mig o kramar mina händer ! asskönt!
så.. vad gör jag med mitt liv? jo ikväll ska jag föra över lite pengar till min räntefond, så de är ur världen..
imorgon ska jag ringa erik om min referens, sen e de bara att ta upp jakten på ett jobb!
kan jag snälla få ta o bli kry snart eller? har ju haft ont i halsen o förkyld i en vecka nu.. bajs!

skoldagen började med en genomgång på idrotten.. galet skönt, sen blev de visst en håltimma på 3½ h.. så jag o anna kilade ner till claras o åt lite frukost.. sen trippade vi iväg till apoteket, o sist men inte minst gick vi och åt lunch på china palace efter de... o hur fint e inte de? e de inte fint som snus?! :)
kunde inte andas sen.. men de e inget nytt att jag gör så..
hon e rätt toppen hon den där Lekander ändå :)

nä.. om jag ska gå ut till mina varma mackor mamma har gjort för att sedan gå ut på en timmes promenad? låter aaasbra!
kom hiiiit! du e rätt söt , fast du skickade världns pinsammaste sms igår kväll ;)

just de! måste ringa min tambakunda :)

It ain't over

this sucks!
oskarshamn var otroligt bra och mysigt! vill inget hellre än tillbaka..
fly de här jävla stället o bara leva bra ist.
skolhelvete! va över nu!
fast skolan va oväntat bra idag tom.  kan vara för att jag lyckades göra annas hår så bra och att hon blekte min utväxt och la i lila.. som sara sa.."nu e du Lisa igen" hmm?
hon har helt och hållet rätt... de här e jag nu.. just jag i min mörkaste period känns de som..
skönt att jag tänker supa mej asfull o dansa skiten av mej i helgen då! fjortis de lät.. men va faaaan?!
oskarshamn! ta mej tillbaka nu då! till stockholmsberget.. kan ha varit de mysigaste (och kallaste) i mitt liv :)

ska jag ta tag i mitt liv o söka jobb nu då? ist för att leva på min mamma... Suck!

rensat tankarna på en promenad i mörkret på en timme precis.. inte för att de hjälpte ett skit när kjag kom hem..

ciao!

I've never been this far away from home

haha lily allen ! fint som snus...
cause it don't matter to me...Oh my God!

ja, att inte säga att skoldagen o alla ansikten sög riktigt hårt vore att förneka.. Bläk!
jävligt rolig o skön planering.. ändå.. egentligen.. men vilken lättnad att ha pratat med roffe idag.. han e rätt fin han.. haha.. typ som pappan i "vi hade iallafall tur med vädret" dom inte bara låter likadant.. dom e lika varandra utåt också..  :)
ne men om de här bytet går igenom nu så e jag äckligt tacksam.. mina bröder kommer typ slå mej! men vad gör man när nåt verkligen känns galet fel?
evelina kommer verkligen slå mej om hon får veta..
hur ska jag göra med min resa? ska jag bege mej imon.. efter lite shopping.. hårsalongen.. de kommer sitta sååå nice!

inspark för ettorna imon.. hur fan ska de gå? aja de ska la duga...
mm.. e sjuk med..febr igårkväll.. ganska hög.. men sånt trams har jag verkligen inte tid med.. så för att mammi inte ska hålla på och oja sej ska jag o martin åka till willys o handla lite..

japp! sen ska jag ringa och informera henke o lite..
ciao!

confused

ja de va väl en ganska meningslös dag ida med?
va borta & tittade på Liams fotbollsträning med saga o henrik..
käkade lite pankakor när vi kom hem.. camilla kom bort en sväng o tjatade, sen kom ellen.. o nu har båda åkt hem..  så vad gör jag? jo jag ska lägga mej o sova så morgondagen kommer.. ska till stan en sväng då iallafall.. kan ju hoppas på att de kommer att kännas bättre då..
har haft så otroligt tråkigt att jag har fixat om mig till marilyn monroe.. o då måste man ha sinnessurt om jag får säga de själv!

hade lite ångest .. eller ganska mkt efter lördagen med.. otroligt kul.. tills jag blev snefull.. men allt e lugnt nu.. pratade med malin.. så de e okej.. gott!
o nu ahr jag ångest för skolan.. hur fan ska ja göra? var ju säker.. fast jag var osäker med.. jag byter tanke varje gång jag tänker på de.. så.. nästa gång jag tänker på de kan jag väl bara sluta tänka så jag kan avgöra vad som blir bäst någon gång..
en sak e klar iallafall..
skolan duger verkligen inte i suget!
fuck!

kom o värm mej inatt...
det är inte du.. det är det!

anna, du e bäst.. i hela min värld!

sucks!

allvarligt?... den här dagen suger riktigt stor snopp!

Ångest? mmm

om ett år kanske du e här!

datum?

kan vara så att jag inte håller koll på dagarna heller.. har ingen aning om vilket datum de e ens.. vet bara att de e fredag ;) o vad gör lisa alltid på en fredag? jo hon ringer anna o tvingar med henne ut ! yesbox!
så ska väl snart dra in till systemet med martin..
har varit borta hos min andra kära bror today också.. har hjälpt till med att sätta upp partytältet inför morgondagens kräftskiva.. men gick de? nae, försökte i drygt tre timmar men de blåste för mkt.. haha! de blåste iväg.. o liam höll på att flyga iväg med de.. galet kul!

I onsdags va de världens mysigaste hemmakväll med martin, mammi o pappi.. :) mamma gjorde världens godaste hamburgare.. jag stod för godiset o sen va de ju dödligt vapen tre.. oslagbart! haha!
sen åkte ja o martin hem till honom på torpa.. sov där.. sen ringde anna dagen efter.. o alla åkte till massa möbelställen.. tur för martin att vi kunde hjälpa till o tvinga på honom lite grejer ;) nu börjar de tom se bra ut hemma hos honom!
bilfärden hem va bäst.. då jag gjorde annas bröst mkt plattare..
o jo! , martins fika "bröd" de va rätt kul de också.. "chopp chopp! de tänker inte jag äta små barn! chopp chopp" haha!

o sen va de ju en tur till Ryhov där på kvällen också.. henrik fick superlim i ögat.. va ganska hysterisk eftersom han e halvt blind på de andra.. tur att han då har en lillasyster som mig som vet hur han ska göra... ( eftersom jag e lite erfaren när de kommer till att få deo i ögat .. som vi egenligen inte behöver prata om ) sen ringde jag läkaren o de va bara att åka upp lite akut sådär.. jag o martin mös med varsin kaffe i väntrummet iallafall.. sen åkte vi hem o jag sov..  galen dag :)

nä! om jag ska ta mej i kragen.. packa ihop lite saker o pusha på mattäo borta hos henke.. så man slipper stressa som varje jävla utgång.. haha!
ciao!

mygg as!

japp, nu har jag väl fått ytterligare fem myggbett? tro sjutton att jag lägger mej i vardagsrummet medans mamma sprejar ner mitt rum med myggdödande gift.. men inte sjutton ska jag somna ivardagsrummet där hon inte hade sprayat.. suck!

ja, ska väl äta lite mummafrukost med mammi o pappi nu i solen innan jag ska färga hennes hår :)
mm.. sen ska jag till tandläkaren igen, o sen ska jag åka iväg på dejt. japp! miniiiigolf, personligen min favorit! hahaha! :)

shanna e sjuk, camäl e sjuk.. men sluta va så himla sjuka då! :) jag e taggad som aset! någon som vill gå ut? någon? :)

ciao!

eheeej!

jo, jag fick lite skrivakramper när jag såg mina gamla inlägg...
jag vill åka med mamma o pappa till oskarshamn igen.. eller.. någon annanstans.. de e så mysigt att komma iväg med Humle o Dumle ibland :) aaa.. o sen måste jag ner till mange igen.. aaa.. o sen finns de så himla mkt annat jag vill göra.. men snart börjar skitskolan igen!  efter att ha jobbat sju veckor.. e man inte alls sugen på att komma tillbaka till skolan.. suck! skoltrött fast skolan inte ens har börjat! haha bra lisa, o dina nya tider ser ju såååå roliga ut damen!

nä men iallafall..
jag tänker minsann fråga om mamma o pappa vill åka iväg någonstans bara över dagen snart :)
okej.. kaffe va de ja!
hey!

solen? uhft!

ja godmorgon får jag väl säga! är på bra humör o inte alls sådär jätteseg.. kan bero på att jag vet att jag ska tröstshoppa en massa idag.. kosta vad de kosta vill!
sen får jag väl vänta med kirurgin en månad extra eller två.. gör inget!
o sen kan de bero på att jag somnade tidigt igår.. låg helt ensam o tittade på tv!?
men de dög faktiskt.. kan vara rätt skönt o vara helt ensam med.. tror de flesta behöver de :)
ja, ska väl storstäda das lägenhet idag med! mami o pappi kommer hem från halmstad o deras nästan tre veckors långa semester..  ska väl blli lite skönt o ha dom hemma iallafall.. :)
va faktiskt nerre i halmstad i två dagar nere hos mamma o pappa med henrik, malin o barnen.. huer underbart mysigt o soligt o varmt som helst! :) de e livet o ligga på en solig strand.. o inte bry sej om någonting.. bara känna lukten av havssalt o tång.. ja jag kanske låter lite patetisk! but, what the häck!? nje, om jag skulle ta o sätta på lite kaffe någon gång så jag kommer igång med lägenheten..

jag hade tvångsdrömmar inatt om utgång.. om hela den här dagen faktiskt! de blirgaranterat utgång för mej ikväll! någon som vill göra mej sällskap?

ne.. Ciao! :)