sommar nu!!

underbart väder idag.. 22,5 grader närmare bestämt :) så himla skönt.. fast de blåste ju faktiskt en hel del, men varma vindar. asgött!
skolan idag va helt okej. gick hyffsat fort ändå.  sen åkte jag med anny in till Gina o köpte mej ett par öronhängen och en rosa klänning.. lite bra att ha sådär :) dom har så kuliga färger nu tycker jag.. synd bara att jag inte kan ha för gult.. ser galet knäppt ut.!
beställt extensions idag med..
åkte med lelle hem efter ginas, o anna hakade på.. dracks nog väldigt mkt kaffe tror jag. (anna visste inte hur man gjorde kaffe, för hon gjorde så att vattenet bara for runt i bryggaren som i ett kretslopp haha! så de blev inget i kannan.. men till slut fixade de sig )
lelle fick lite varmare än sin naturliga.. nästa gång räcker de bara med slingor.
så nu har damerna lämnat mej här själv..

måste börja packa lite o tvätta tror jag.. ska ju till O:et imon o Baby.. hoppas bara på mys.. orkar verkligen inte gå ut o festa.

skipapr nog svenskan imon.. mysa med anna på stan innan jag åker..
O jag måste faktiskt ha ett sånt där cuppycake rosa läppstift ju :)

nä.. packa o äta.. sen sängen..
ciao!

29

Godmorgon hallå!
idag e de väl inte min dag ritkigt... har vaknat 800 ggr i natt o tittat på klockan o haft en massa stressdrömmar.. 
Och jag har precis missat bussen.. som jag verkligen Inte! fick göra.. särskilt inte när american crew ska visa en massa saker...ohh! men de e väl klart.. har inte kommit i tid en enda gång sen vi började skolan förra veckan.. de e nåt med mej o tidiga morgnar alltså.. undrar hur de ska gå med jobbet i sommar.. hmm..

får se om kassan e öppen idag.. annars ska jag höra av mej till anna o ta en fika eller nåt på stan :)

nä.. nu e de dags o göra sej iordning til nästa buss..

Ciao!

28:e

Hade nästan glömt bort hur ont de kan göra med slinghätta.. särskilt med med massa hårspray i. tur att jag är ganska härdad ändå.
har slingat bort utväxten lite hos malin nu. gentjänster, skönt att vi kan göra de på varandra..

har inte gjort alls mkt idag. köpte med mig lite muffins till klassen eftersom vi skulle ha drama på egen hand idag. kul att alla va hemma typ. så jag gav dom påsen efter lunch. sen åkte jag hem.
har verkligen bara legat o tittat på tv hela dagen, fikat lite med mamma o pappa o suttit i solen en sväng.. sen va jag o solade innan jag åkte hem från skolan.

helgen har varit kalas bra :) simon kom i fredagskväll.. bara mös mös och mös. gjorde smörgåstårta utan recept för första gången! martin tyckte jag skulle ta kort för att dn blev så fin. haha! den tog jag o simon sedan med oss på lördags kvällen till ellen o sebastian. de va trevligt.
va på stan på dagen o shoppade loss lite. eller, de va väl mest simon. jag tvingade på honom tre tröjor o två par jeans. haha.. själv köpte jag mej bara en t-shirt.. sen åkte vi till stadsparken i det underbara vädret o åt massa kulglass, sedan mcDonalds (vad annars liksom) sen hem o vända för att åka till lelle då som sagt. sen åkte vi hem till Henrik o tittade på The eye med jessica alba tillsammans med Bröderna. malin kom hem måttligt full sen när vi skulle gå .. haha!
sen slocknade vi ganska fort.
o igår va de också bara mys innan han åkte hem.. fick mej ett cp-ryck framåt halv nio o ställde mej o gjorde taco paj tills mamma kom hem från jobbet.. så fruktansvärt god måste jga säga.. ibland förvånar jag mej själv.. haha!

handlade hem ytterligare lite kläder idag på internet.. ska väl dyka upp ett sms nästa vecka .. alltid kul!

modeller till american crew imon då. sen ska jag väl kika lite på de där med extensions o sen får jag inte glömma att köpa med mej färg till lelle imon. ska försöka få henne blond nu...

yeah yeah! nu ska jag krypa till kojs.
ska ringa runt lite imon.. längesen jag satt i telefon o bara snackade en massa skit.. haha!

ciao!


25 a

tjosan! sitter hos min bror här o letar saker på internet till min smörgåstårta jag ska göra till ikväll.. ska göra en jättestor .. mumma :) så längesen jag åt de ( förra veckan på jobbet men de räknas inte)
martin sover i soffan.. klandrar honom inte.. vi tittade på tre ruskigt bra filmer igår fram till klockan fyra halv fem typ..
nacho libre, the mist (ett måste måste för dom som inte sett den) och rec. Sjukt bra alla tre.. rec va scary iaf :)

blev inget jobba för mej i onsdags natt inte.. låg hemma dösjuk. trodde jag skulle tuppa v på jobbet i tisdags natt.. särskilt när de e så sjukt mkt att göra med..
fixade malins hår igår.. de blev nog bra ,, satt o tittade på lyxfällan och efterlyst medans vi åt smörgåsar med hallonsylt.. o drack te. de satt fint .
lilleputten liam har feber också.

idag har jag ganska mkt att stå i..
klippa martin ska ja väl försöka göra nu snart.. sen sola? och handla, hämta ut mina kläder ( äntligen ! ) ,städa lite, göra smörgåstårtan o sen ikväll kommer Baby :) men de ska nog gå bra de här!

ganska futtig lön den här månaden.. men ja hade bara jobabt två dagar så.. nästa blir bättre :) ska nog försöka hinna deklarera idag med..

nä dags o klä på sig!
ciao!

prosit!

Hej hallå!
ska snart åka till jobbet... har gjort iordning lite smörgåsar o mat till Bror o mej som vi kan tugga på inatt..
e så förkyld så jag dör! ont i halsen har jag också. perfekt till simon som kommer i helgen.. de e han som har smittat mej btw. men inte stannar jag hemma inatt för de.. nä för vi fattiga frisörstudenter behöver extra cash i fickan minsann.
hade kunder idag.. förbannad va jag när jag kom alldeles för sent o alla sa igår att vi hade teori..  tack julia för att du tog henne!
sen hade jag klipp o två färg.

igår va en sån där dag allt kändes bra.. har inte kännt så på jag vet inte när. jag bara va helt lycklig :) kanske berodde på att jag lyckades se så mkt framåt på allt. tom. skolan.
sen ska jag ju bara skaffa lite cash till min bil.. o alla byggsaker därtill. en honda civic blir skitbra o göra om.. tjejig o allt. så de e nice! hittade hur mkt som helst igår.

fan kommer ja vara trött inatt eller? sovit tre timmar efter skolan.. har en lektion imon som ja ska gå på.. så sover hos martin inatt.
känner på mej att jag behöver en febernedsättande tablett med mig.

nä.. nu ska jag kila..
ciao!

saknar min siiiimon!

You talking too much

jag säger bara : Ashlee Simspson - Outta My Head
sjukt cool låt. haha. har fått värsta lusten för den låten. den e nice som få!

jag e på otroligt ovanligt bra humör idag :) vet faktiskt inte varför?
visst, de första 45 min. när jag gick upp idag va sugiga. men sen va de lugnt. (okej jag skippade matten fast jag ligger efter aset för jag alltid struntar i den)
men de kör vi på!
hade på mej mina rosa shoes idag i skolan. Love!
har varit o solat idag.. ska väl egentligen ta tag i mitt rum också. de känns faktiskt bra o vara duktig. ska bort till henrik o malin sen o betala lite räkningar.
måste titta ut mitt hår imon i skolan med. balen närmar sej verkligen nu.!

pratade med Simon baby nu..
om han köper den supran... då... då kommer jag aldrig vilja kliva ur den. men serisöt? jag tror faktiskt att han köper den.
hittade världens mest passande Lisabil samtidigt.. inga pengar alls typ.. men surt att jag bränt mina 40 000 på mindre än ett åt på skit då.. så då går de ju inte.. sen har jag inget körkort heller för den delen.. så får la ta o skaffa de först kanske?

nä nu ska jag sätta igång med mitt träsk..
ooo så jag längtar efter mitt paket med kläder i! idag e jag lycklig ! o de känns så himla bra :) va längesen...

Ciao!

it's the thing I know

fortdarande confused o arg.. blir ännu mer arg när folk säger till mig att det inte är någon idé.. fattar väl för fan jag med egentligen! men vad gör man? finns inte så mkt jag kan göra.. varenda minut tillsammans med dig är värt allt. så de blir väl till att skynda sig här.. ska ju till jobbet som sagt om en timma.. suck!
kommer bara gå och vänta på att du ringer. så jag får ordning på alltsammans..
allt är så himla rörigt.. o när jag tänker på skolan nästa vecka så får jag ångest typ..
tror att jag gjort ganska många felval i mitt liv.. o de påverkar mig nu... inte bara skolan. utan ganska mkt egentligen..

ska ut o röka nu.. där har vi ett felval.
jag e ett fattigt as.

ciao!

onsdag

hej o hå.
har varit o solat. träffade pappa där nere.. han fick köpa med sig mat till mig ikväll.. orkar inte laga nåt tills inatt.
inatt va de super depp typ hela natten.
jävla simon också! vet att e inte e hans fel.. men jag blev verkligen helt superdepp.. höll på att köra in med trucken hela tiden . gjorde inte så mkt inatt bara för de. tack martin o stefan som fick mej att tänka på annat iallafall..
ska börja jobba själv ikväll... alla andra tittar på hockeyn. men de ska nog gå bra den första timmen.
vaknade alldeles för sent idag med. klockan va nästan halv fem när jag tittade på klockan. ingen väcker mej ju!
vaknade vid halv tolv att ella skrek som en bebis vid ytterdörren. o ingen gör nåt åt de!? så fick ropa på henne så hon fick krypa ner med mej under täcket.
sen när jag ser simons sms blev jag helt galet arg! varför kan inget gå som jag vill nån gång?
får väl se vad han säger inatt.. blir väl att jag stannar hemma.. jävla snopp rent ut sagt! 
 
får väl börja tvätta llite nu iaf. om jag ska åka imon.. bli inget sova förrens jag sätter mig på bussen.. jävlar vad trött jag kommer vara! men massa kaffe inatt så löser de sig säkert.

ska sätta på en kopp nu faktiskt.
mitt liv e bara skit just nu...o ingen fattar hur mkt..  
ciao!

I've had enough

hjälp mig!
jag skakar.... har haft ett sammanbrott.. suttit o gråtit i över en timma..
jag orkar inte mer.. jag ser inte något framför mig.. vad ska jag ta mej till
jag sitter fast.. jag vet inte vad jag ska göra.. vet inte vem jag är eller vad jag vill..
mamma har fått sitta o hålla om mig... kan knappt skriva.. de e som jag inte kan kontrollera mig..
jag fryser o e helt tom inombords.
jag har ont i hela kroppen.
jag behöver hjälp nu! .... när jag ser mig i spegeln ser jag bara ett tomt skal.. jag har inget ansiktsuttryck alls.. jag bara är.. vill bara gå och kräkas... min tid räcker inte till... jag vill inte mer.
jag vill rymma.. rymma från mitt inre. jag kommer se tillbaka o inse att jag inte har något för någonting.


idag vill jag bara upphöra att existera

far far away

vill verkligen inte vara här mer...
vill till min simon nu.. behöver honom så sjukt mkt!
vet faktiskt inte varför jag är så nedstämd idag... har ingen aning.. jag vet bara att idag e jag ovanligt nere..
när ska de tjocka molnet släppa? jag är faktiskt aldrig glad på riktigt, inte så glad som jag skulle kunna vara.. o de känns så jobbigt. jag har mer att ge än såhär.. men jag är så trött på allt! jag vet inte vad jag vill, inte nu.. inte sen o jag vet verkligen inte om jag ens vill bli frisör!?
allt känns bara så långt iväg, känns som att kraven är för höga o att det är för mkt att göra..
jag behöver sommar.. men då ska man ju jobba. allt är så himla mkt måsten jämt..
jag kan väl ha mitt sommarlov o inte jobba, visst... men vad fan ska jag göra då då?
livet är sugit.. fan vad jag vill flytta nu.. de känns som att de skulle lyfta mej oerhört mkt! jag spyr på min vardag!!!! man kan inte fly från sina problem.. yeah right! kan man visst de!...


fast jag skulle lätt kunna jobba natt... va så himla mkt skönare och roligare inatt än vad det är på dagen...
jag martin stefan mattias och hon med gul mustasch..
höll på att spy av svindel inatt iaf. klättrade upp på balkar typ 8 meter upp i luften.. det enda jag tänkte va att inte titta ner.. då hade jag garanterat tappat taget..

hur skönt som helst när jag kom hem imorse o hoppade in i duschen o la mej i sängen.
vaknade vid kvart över två, så nu har jag varit o handlat med pappa och betalat allt material till min klänning.

spyyyyyyr när jag tänker på skolan nästa vecka! har varit borta i snart fyra.. men fan.. hata tanken att gå tillbaka!! tänk att skolan kan få en att må så jävla pissigt.
jag behöver motivation.... nu tack!

nä nu ska jag skicka ett kärleksfullt sms till Baby.
sen deppa antar jag..
sen jobba...

ciao!

Godmorgon Sverige!

Martin o Jag ska snart bege oss till jobbet.
ska jobba natt några nätter nu. skönt o slippa livet på dagen. men fan vad trött jag kommer bli inatt.. första gången jag jobbar natt o har sovit typ 40 min. på dagen. härligt Lisa!
fick finfint besök av anna innan. :) inte ofta man får de här ute i skogarna. haha!
men satt mest barnvakter av tiden. henrik behövde träna.
titta på björnbröder o sparkade boll. sen kom martin med två påsar mcDonalds mat! mmm! fy vad fint de satt :)

yeah yeah, längtar redan efter att få krypa ner nyduschad i sängen som jag inte får göra förrens 07.00 imorgon bitti.
hoppas jag inte krockar med trucken eller nåt. haha!

Simon är kärlek till tusen! längtar efter att få sova med min skrutt igen...

ciao!


exploderar

Usch! jag vill verkligen här ifrån nu!
har så jävla tråkigt så de finns inte!
vill till min simon... nu nu nu! allvarligt så orkar jag faktiskt inte vänta till på fredag. har varit utan honom sen tisdag 05.00 o ja saknar honom så de e sjukt!

fredags va jag ute med min tamba :) jätte kul! glömt hur nice de kan vara att gå ut här. fast man inte kände en täft1 men vi dansade o körde på..
fast, när jag la mej på soffan så mådde jag visst inte så bra längre.. så sprang in på toan, haha!
vaknade av natti o elvira. söta ungar. annas mamma satte på kaffe o sen va de fin fint. förutom att jag mådde lite illa..
va asförbannad på martin som inte kan hålla vad han lovar. tack slava! guds ställa uppare!
sen va de bara hem o göra tårtan till mamma.. duscha. gick o la mej o ville verkligen inte att dom skulle komma så snart med barnen. va så jävla trött!
men sen va de lugnt. mys o lite :)
sen lagade jag mat till mamma,pappa martin och mej. asgott om jag får säga de själv! ganska mysigt att martin sov över ändå. tjockade i godis o cheeze ballz. mumma de! o tittade på film.
sen va de sängen.
simon hade ringt 8 ggr. i natt. men sov.. han svarade inte på mina sms. så ja va väl lite halvt sur också. haha!
han va inte bättre när jag va ute i fredags direkt. de e väl som anna säger. efter ett halvår kommer svartsjukan in i bilden.

o nu e jag väldigt trött o rastlös. hata söndagar!!!
önskade jag fick vara hos min skrutt nu, men får slänga in mig i duschen o vandra bort till Henrik o malin ist. beställa lite clothes hade jag tänkt mej :) de känns aldrig fel ju!

nä, idag känns livet jävligt pissigt o jag hatar de!
kan skiten ine släppa någon gång?
vårdcentralen angående mamografin imon.

markoolio -Emma Emma

ciao!

ladkpkfpkgkthhihsdnasd

a men de va ju kul! jävla dumhuvuden för i helvete!

skönt o åka till martin snart.. fixa mej lite där ist.

Ohh!!!

jävla busshelvete! haha jag o gubben vände igen.. den kom ju aldrig..
får väl skylla mej själv som inte har bil o körkort antar jag!

ska ner o sola .. sen ska ja o mamma in till stan o titta på tyg o skit.. orkar verkligen inte!! men jag måste ju ha en klänning till balen. o ska jag sy den själv (ja ni hörde) så måste jag ju börja nu!
lite väl sent.. balen e om en månad.. så lite stressad e jag allt!

nä .. plocka iordning lite på mitt rum o vänta på nästa tur..

ciao!

feel the moment

a tjena hej!
måste verkligen skynda mej nu.. klockan e halv tio o ja ska försöka vara hos anna inom en och en halv timma o då ska jag ta bussen.. som visserligen går om 30 min. ja sitter med "pyjamas" o skriver här. haha!
aja.. snart dags för extensions då.
packa ner lite kläder snabbt till anna.. sen off we go!

jag kan ha världens underbaraste simon.. dom orden e så sjukt fina i mina öron :)

ciao!

onsdag kväll and nothing to do

Uttråkad jag är! så pass uttråkad att jag skaffar en blogg till!
har inte gjort något alls idag.. kände mej jätteduktig för att jag orkade göra lax och sallad, för att sedan lägga mej i sängen o titta på tv igen. gjorde mej en fruktsallad och gud vad nyttig jag va!
tills jag åkte och skulle sola, då alla chipspåsar och dipper såg väldigt goda ut helt plötsligt.
så de har jag vräkt i mig nu tillsammans med mamma framför tv:n och dr. Phil.
väldigt rolig onsdag måste jag säga!
pratade med anna nyss, ska svänga förbi henne på salongen imon o låna ut lite kläder och låna hennes värmetång. så jag sedan kan hämta ut håret o sätta igång med att göra extensions på min Självaste Jamba :)
kommer ta några timmar. men mamma skulle köpa med sig mat när vi ska till martin sen på eftermiddagen. ska bli mys!

pratade lite med min tok idag.. förstår inte riktigt de där med hur mkt man kan sakna någon efter bara en dag.
6 månader på lördag, se där ja!

Fick min deklaration idag.. jag va ju iallafall den stora vinnaren i den här familjen som pappa sa. över 4600 fick ja. kan vara behövligt för oss fattiga studenter :)

nä nu ska jag dricka mitt superäckliga te o krypa till kojs.
upp tidigt imon o ringa vårdcentralen om min konstiga knöl. mammi blev galen när ja sa att ja inte hade ringt idag. haha!

Ciao!

tisdag kväll

Godkväll! eller snarare godnatt för min del.. e helt slut i kroppen.. hatar att sitta på tåg.. men de va väl ganska bekvämt från h-fred till nässjö iaf. Tåget från nässjö däremot luktade otroligt mkt spya.. så höll på att spy själv.
min käraste dam anna kom o mötte mej på stationen.. fick skjuts hem av hennes mor hem till mej.
åt lite, va hungrig som en jude typ! sen satte vi igång med hennes hår.
älska hennes blonda nyans då!
så tjatade vi väl lite som vanligt.
ska bli riktigt mysigt på fredag.. laga mat o utgång. längtar faktiskt. den där ångesten som jag alltid har när jag ska åka från Oet e iaf borta när jag kommer hem :)
får se om simon kommer på lördag.. mysigt att han vill.. men ganska dyrt för en kväll bara.

nä.. om jag ska ta o lägga mej i sängen.. fryser så in i. har en känsla av att jag kommer bli sjuk snart. inte så konstigt med tanke på att jag har fått ligga bredvid sagis när jag varit hemma o tröstat henne när hon gråtit o yrat med 40 graders feber. stackars liten.
liam har varit sjuk, Lelle har jag umgåtts med när hon varit sjuk o simon har väl varit lite krasslig han med. så de e väl bara att invänta sjukheten antar jag...

nej.. sola imon o laga asgod mat :)
sleep tight people!
ciao!


deep down

Ångest! ångest ångest!
är mina tre ord..
ska in i duschen nu.. sen ska jag gå till bussen o åka in till stationen..
bussen till jkpg går vid 12.10.. vill inte
va så himla jobbigt när simon gick upp vid fem idag o kysste mej hejdå.
va super ångest redan då. kunde knappt somna om. jag kommer inte vara utan honom allt för länge.. men de känns verkligen. så nu mår jag nästan illa till och med. 
vill typ spy upp min frukost.. att de kan vara så jobbigt att åka från oskarshamn e helt sjukt.

lekte med magnus lite igår..
skulle ju egfentligen ha åkt hem. men hon på vårdc. hade råkat ut för en olycka.. så nästa e om tre veckor.. känns rätt jobbigt faktiskt.

nä duschen va de ja!
Å N G E S T !
ciao!

måndag

Hej Hallå!
ja sitter här hos simon igen.. Björklund är på jobbet..
så har passat på att ringa anna o sitta i solen på balkongen. underbart väder det är!!
har lovat annis att faktiskt vara hemma nu i helgen. simon kan inte komma för han ahr match.
men måste medge att jag har dåligt samvete för att ja sticker så fort jag får chansen typ. men i helgen Ska jag vara hemma :) ut o röja i jkpg igen.. va inte igår.

va på 20års fest hos aneeta i lördags.
hade verkligen superångest o ville verkligen inte! men.....
De va Sjukt Kul! haha kände mej som värsta guden typ.. så mkt komplimanger har jag väl aldrig fått under samma kväll? inte av ett gäng tjejer iallafall... mina ben är sjukt snygga ;) haha!
men vi gick inte ut sen. hade verkligen inte någon större lust. festen räckte gott o väl. så de blev hem o sova.
fick ett samtal som visst inte va så populärt från simons håll.. meeeen...
va väl lite bakis igår också. tittade på Djungel George.. Dubbad dessutom. vi fick oss ganska många skratt åt den skitfilmen :)

så vad ska jag göra i veckan?
ja e hemma vid åtta ikväll typ..
imon ska ja till vårdcentralen, träffa anna o bara ta de lugnt.
slinga min utväxt, fixa annas hår.
får se om jag orkar jobba. känns rätt skönt o bara få göra ingenting!

nä om jag ska in i duschen... fixa lite .. innan simon kommer hem
börjar bli lite hungrig också.

ciao!

tell me why you're crying

solen skiner och det är jättefint väder ute! men suck vad deppig jag e nu!
har inte en aning om vad jag ska göra.. ska väl egentligen tvätta och packa. ska till Oskars imon.
hade hoppats på att få sitta på bussen till vimmerby tidigt, men mange kunde inte träffas.. suck!
va väl de som fick ner mej nu tror jag..
har iallafall inhandlat lite med martin.. och själv igår och idag..
en hello kitty klocka från jet set, en svart vårjacka, en kontorskjol typ med knappar. en svart klänning ( hade velat ha den rosa, men slut! suck.. ) , ett par rosa skor i oskarshamn och solglasögon, och strumpbyxor..
är inte ens nöjd.. bara ångest över att jag spenderar så in i! vad hände med att jag skulle bli ekko då?

har varit ute med ella i sele idag.. stackarn.. haha! men hon hade kul andra gången jag va ute med henne iallafall..

får se om jag slaggar hos martin ikväll.. lite närmare till stationen.
men tvätta, packa o klippa pappa först..

20års kalas i helgen.. som jag icke är taggad till!
hatar sånt där.. när man vet att jag kommer ha skitsurt ändå.. men som att ja inte gett dom chanser.. kommer sluta som de alltid gör..
men klistra på ett leende.. o blir det jobbigt ska jag banne mej kunna med o säga det också..

ciao!