Hår tips!

Godmorgon :) egentligen borde jag inte sitta här. ska snart iväg till skolan. men var bara tvungen att lägga upp mina favoriter för torrt och slitet hår.. (som mitt sönderblonderade, preparerde hår)

Wella Sp Repair cream 30 seconds
En kräm du tar i blött hår och låter verka i 30 sekunder. skölj ur!
den här får håret verkligen mjukt o starkt utan att kännas tungt .. man verkligen känner hur den reparerar håret på en gång!

Redken Extreme serien
Den här serien är underbar! den reparerar håret super snabbt.
jag hade hö -hår.. efter två veckors användning var håret i stort sett helt normalt igen..

Glöm inte leave in!
Man ska alltid ha en leave in kräm i håret! alltid. så¨klarar sig håret mycket mer mot vardagligt stryk såsom värme och vatten..



Jahopp Dags att tagga för ekonomi och debatt. Go go Lisa!
Jag kanske får mitt "flickrum" trots allt. baby hade hitat vit möbelfärg igår. han som ville ha mörkt.. tihi! söt :)

Höj straffen för sexullt utnyttjande av Barn!

Hej På er !
nu har jag kommit hem från skolan... har tänkt ut en debatt nu.. Höj straffen och säkerheten på sexuellt utnyttjade barn!
Bra va? tycker faktiskt att man pratar om de här alldeles för lite. när man får höra saker som
: en man har tagit pornografiska bilder på sin tioåriga dotter och sålt dom över internet, han har även utnyttjat sin fyra åriga dotter sexuellt då hon sov. han behöver inte betala skadestånd till den äldsta dottern, men han har erbjudit sig att betala ca 20.000 kr i skadestånd. han döms inte heller på punkten sexuellt utnyttjande av sitt fyra åriga barn. då det inte ses som en kränknig då hon sov.

Vad är de här för jävla blaha? va?!  och vadå sov? hur fan kan dom tro att hon sov.. klart att hon måste ha vaknat! och att det är dyrare att bli påkommen att bränna hembränt.. än att ha utsatt ett barn sexuellt. att statens inkomster ska vara viktigre än ett människoliv är bara absurt! Jag skäms Sverige!

från en sak till en annan, måste jag faktiskt börja sy på tildas kjolklänning nu. vi ska ju dit om en timma och äta tårta:)


Ego Hej då!






Nu ska jag gå och väga in mig hos henrik :)

Söt Söt Söta!

Godmorgon ! sitter här i mig säng med mitt morgon kaffe.. vaknade till att gry forsell va oerhört högljud på radion innan.. jag kom ju upp iallafall :) 
har samhällskunskap och svenska framför mig.. vet inte riktigt vilket ämne jag ska debattera om.. hmm.. jag som är så duktig på de här. kommer väl på något :)

sen glömde jag ju att berätta att jag beställde lite saker igår från
http://www.bluebox.se/index.asp ja jag måste erkänna att dom har världens onödigaste, men också världens sötaste saker!



Jag Beställde två stycken sådana här söta läppbalsam :)


OBS! Hemligt..(Och de här spelet e till Baby i alla hjärtans dag present.. Kan ju vara lite kul :) )

Jag Är nöjd !

Den här vill jag verkligen ha nu när jag flyttar till sommaren!
  Apropå de här med att flytta. jag börjar få lite kalla fötter... jag har ju inget jobb till att börja med.. kanske inte ens att jag får sommarjobba i sommar.  sen de här med att flytta ifrån alla mina kompisar och min familj! jag är ju värsta familjemänniskan.. de bästa som finns är att jag kan springa bort till henrik när jag vill ( martin bor lite långt bort) och dom kommer hit titt som tätt. de kommer inte hända mer.. att ringa en vän när som o bara hitta på ingenting. nu måste man PLANERA när man ska ses..
Baby o Jag hade också en het debatt om att ha en tvåa eller en trea. jag vill självklart ha en trea då jag har mina vänner och familj på distans.. inte ska jag ha dom i vardagsrummet. sen e det alltid bra med extra utrymme med garderober mm. och vi har bestämt att vi ska ha en trea...men av någon anledning hade inte Babys mamma så mkt att göra på jobbet igår. så hon hade hittat en lägenhet.. en tvåa såklart! eftersom hon har sagt ett X antal ggr hur onödigt det är med en trea.. sen kommer simon o säger att vi kanske ska ha en tvåa. ALDRIG säger jag. särskilt inte nu när hans mamma ligger på om de här..Jaaa, Jag kan vara lite irriterad på att hon lägger sig i, okej att hon har en åsikt.. de har min mamma med.. men hon sitter inte och letar eter tvåor som är lediga och försöker övertyga mig!

ahh, nu har jag fått ur mig lite aggretion igen! ska bara skvallra en massa för Henrik och Martin också :) mina bästa skvallervänner !

ska försöka hinna till henrik en sväng innan jag ska till bussen om en timma .

Fed up!

Hej solstrålar! (förhoppningsvis)
Idag har jag varit hos lelle precis heeeeeela dagen! ja jag vet att jag borde ha pluggat o fått en massa gjort på min lediga idag! men kände att jag behövde de här :)
har inte gjort så mkt dock, jag har fixat lelles blogg.. sen lagade vi nog världens godaste korvstroganoff! de e underskattat....

nu hade jag tänkt mej att fixa tildas kjol. för den e inte färdig än. men vi ska ju till åsa imon. så då kan de bli lite bilder :)

jag e trött! tror jag skiter i kjolen ändå och lägger mig istället..

Kika här på mitt fina arbete då ! ---->>>
http://punktblogg.blogg.se/

It was a Secret.. Untill now.


Förlåt mina nära och kära, men jag har skrattat så jag gråtit åt bilderna!

                      
 
 
        

Kroatien

gud vad jag saknar annas härliga släkt nere i kroatien. inte för att jag kanske fattade särskilt mycket av vad dom sa, men vad mysiga dom va! måste ta och följa med ner något år igen. för visst hade vi kul Tamba!?

har varit i skolan för övrigt och pluggat historia och matte.. kul va? snart kommer dom och isolerar våran vind med.. så de blir lite stökigt här hemma. sen tänkte jag fortsätta med med mitt syande :) jag fattar inte att jag valde frisör istället för mode design. fast frisöryrket lockade väl lite mer på den tiden. jaja. här har ni iallafall dagens goaste låt... om man är lite partysugen på en månda de vill säga ;)


Bye!

sen va de den där ursäkten då

Godmorgon!? a den känns väl helt okej.. jag vaknade ju trots allt till radio idag.. Jag tror nog att jag älskar min nya telefon :) laddar den nu, så jag kan föra över lite musik. men vet inte om de e så bra att ladda den som jag gör nu.. men äsch! vad gör en gång?
Baby va visst vaken lite för länge igår. jag hade aldrig klarat av att sova 2 timmmar sen jobba. usch!
jag klarar ju knappt komma upp när jag sovit i 8!

nu ska jag dricka upp mitt kaffe, klä på mig o packa ner mina behövligheter för skolan.
ska ha matte idag efter historian. de känns lite tungt gör de..

nu måste jag bara komma på den där ursäkten till henrik på historian. men han får de ju ikväll!


when you're looking like that

tjo hopp :) nu har baby åkt hem igen..
I helgen har vi tagit det väldigt lugnt. skönt tycker jag! när han kom i fredas så tittade vi bara på film.. sen i lördags va vi hos henrik och malin o kikade på handbollen och stannade resten av kvällen .. mys! på dagen uträttade vi ett ärende angående min telefon och mitt nya abonnemang :) jag e helnöjd!
haha men jag kände mig ganska blåst när han frågade va jag var ute efter för telefon.. - ehm, en roooosa :) haha o visst blev det en rosa mobil. 
Samsung SGH-F480... Fin va?



                




















sen va vi på Ikea Idag. Tittat på möbler.. o vi har nästan hittat hela vårat hem :) så nu e de bara en lägenhet kvar!
haha, nä nu ska jag väl kanske ta o göra lite nytta.. borde plugga klart.. men jag pallar inte! hmm.. en ursäkt till imon.
nu ska jag sy färdigt tildas hängsle kjol :)

Bajs!

Done!

Haha, att städning kan ta en hel dag.. de e helt galet.
ska hoppa in i duschen nu.. när mamma svabbat färdigt. för Baby kommer lite tidigare. han åkte hem från jobbet tidigare. wohoo! får se vad vi hittar på den här gången.. inte allt för mycket antar jag.

jeansen blev kalas bra :)

Anna! jag sa ju att jag har börjat gilla Bajsbrunt!!! haha

Bajs!

Klick Klick

Jag är nästan färdig med mitt städande. har bara lite dammning o så kvar. sen kan simon komma.. haha! mamma o pappa bli överlyckliga när han kommer, just för att jag storstädar då och man kan se golvet.

Har klickat hem lite fynd prylar från hm idag. Ett par skor, öronhängen, jeans och en svart kuvertväska. för 400 kr! helt sjukt :)



blev ingen lampa igår. henrik får ta och svetsa lite på jobbet, så fixar jag tyget sen. men de blev en klänning istället :) men är inte helt färdig, så de ska jag pyssla lite med senare. sen ska jag fixa ett par jeans med .. kalas bra.
jag får ta och lägga upp lite bilder på alla mina saker jag fifflat med.

nu ska jag fixa färsdigt o dricka kaffe.
Henrik bjöd på pizza innan.. de va mumma de :)

Bajs!

Idé Idé

Hej alla sötgötar! nu har jag fikat lite hos martin och åsa.. visste inte att martin kunde göra morotskaka!? ( vi behöver ju inte säga att de va en sån på pulver.. )
jättegott! åsa va sjuk.. inte så kul kanske. har bett henne att skicka Tildas mått så jag kan sy henne en klänning eller en kjol. sa ja att jag satte mej med att sy en kjol till saga igår efter tio? vad gör man om man e rastlös. blev supersöt! undrar bara om den kanske inte blev lite för liten.. men de e ju resår som tur e.

mitt nästa projekt för kvällen är att göra mig en lampa! vet inte om jag ska köra på en svart eller en vit. en svart skulle passa bättre i rummet.... men oj vad mörkt jag får de då.. ja men vi får se :)

Bajs!

Sjörövarfabbe

Hej! har suttit o renskrivit lite från historian nu också. verkligen inte helt klart! men en bra bit på väg iallafall.. skit svårt att sammanfatta allt på en A4 bara. de hände ju för fan hur mkt som helst under 1500-1600 talet! sen e de reflektioner och jämförelser på det.. uuunderbart! ja, jag har iallafall satt igång.
 
fan va ja dillar. kan bero på att jag är rastlös och röksugen.. ja ni hörde! röööööksugen.
men har iallafall sytt mig en kjol idag också. och varit iväg hos henrik o malin (ovanligt) men vad ska jag göra då?
tittat på pippi. mysigt :)

nu ska jag nog äta lite. får se när jag pallar att lägga in bilder..

jag skriver rätt hårt, tråkigt och fjolligt.. har ni lagt märke till de? tur att de inte låter såhär när jag pratar iallafall!

Bajs

en sten från gruset borta

Då har man iallafall fått färdigt ett arbete.. har ganska mkt framför mig nu.
igår va de mys hos henrik med tårta o lite. jag hämtade ju sagis på dagis , o hon följde med mej hem .. hon ville ha en kjol. så jag sydde en lite snabbt åt henne. en mörklila klockkjol som jag kantade med svart sidenband längst ner. sen en blomma i svart till längst ner till vänster för de ville hon absolut ha! sen drog man åt med ett savart band i midjan som blev en rosettt :) mkt söt. hon va så himla fin i den. en sån där tofs man bara slänger upp håret i ville hon också ha.. ( jag hade nämligen mitt flötiga hår i en sån o då ville hon också ha en) sen knöt jag en söt liten svart rosett på knoppen :) sen fick hon låna en marinblå liten väska som jag hängde på sniskan . hon såg så mkt äldre ut fast ändå inte. min gos unge. ska nog springa bort dit en sväng idag igen. tänka på lite annat än allt surt.

ska sy lite sen till mig hade jag tänkt. får se hur detta går.

bajs

Klagomuren

hej! jag hade inte tänkt sluta klaga än.. för något känns fortfarande så himla fel!!
helgen blev väl inte ritkigt som jag tänkt mej.
men all t känns bra mellan mej och baby iallafall..

sen e de de här med skolan.. den går som den går...
sen e de de där med jobb, hoppas att mitt cv går hem på saft.
sen e de de där med flytten till oskarshamn.. de e väldigt blandande känslor..
sen e de de där med mamma.. suck

egentligen.... egentligen.. varför ska jag klaga?
men allt känns bara så plötsligt mkt jobbigare och tråkigare..
tur att ja ska träffa lottta potta på torsdag :)

har mått illa ett bra tag nu... all stress får mig väl att bl såhär..

nä nu ska jag ta mej en promenad och hämta saga baga.. för henrik e feast med bilen på jet.. haha!

bajs

emma e nära på att kastas ut genom fönstret!!

när vi äntligen har fått ella o bli lugn o steriliserad... så komemr emma o börjar skrika... himla APA! 
 
saga baga e här innan dagis vid tio.. hion sitter och sjunger ute i köket o äter russin ur skål.. haha!
ska bege mej till skolan om ett par minuter.. suck!
igår sov jag nog bara bort hela dagen och deppade...

men nu e de bättre.. inte helt bra.. men klart mkt bättre.. Jag har fått svälja och vara tyst.. ( fast de inte e jag som har gjort något fel alls! ) men men vad gör man? Simon betyder ju så mkt mer än de här dumma tjaffset.. som sagt.. de e ju inte hans familj jag ska bo med sen..

jada jada nu ska jag göra en raggardusch och klä på mej..

Anna... Henke hittade ett gammalt kolliegeblock igår där du skrivit Bäjskärv i röva! mogen du va på den tiden stump :)

När slipper jag?

moaaahhh

jag kommer aldrig släppa de här ju.. FAN!

aja.. snart så kommer jag väl tycka att de här e löjligt. men skönt att han skäms..

hoppas verkligen vädret blir skit skit skit!!
tacka gudarna för att pappa åker iväg med min kåta katt för att bli steriliserad.. snart..

run out of words

Bajsmorgon på er!
HUvudet idag e lika tungt som efter 2 flaskor rödvin ungefär.. suckit!

vet inte riktigt vad som hände igår.. allt känns mkt bättre.. men känns inte som att jag kommer kunna släppa de är på ett bra tag. särskilt inte när jag "tar allt för givet" .. de kan fan va de dummaste jag någonsin hört.. när någonsin tar jag saker och ting för givet? hon vet inte ett bajs om mej egentligen.. ursäkta mej då att jag hade tyckt att att de hade varit kul o hänga med.. eller att man iallafall hade kunnat få känna sig välkommen och ha blivit tillfrågad..
okej nu rabblar jag upp skiten i mitt huvud igen o då blir jag bara ledsen och arg..

allt jag ville ha är förståelse.. jag tycker att de e en big deal.. ja gör faktiskt de.

vet inte om jag ska åka till o-hamn än.. jag måste grunna lite...

hade SJUKASTE drömmen inatt.. alla gamla ex va med... ex flickvänner till mina ex.. och ja, jag gillade den skarpt faktiskt. förutom johans störda morsa.. hahaha! men jag gillade hans syster... som han inte har...aaha..

nä nu ska jag väl försöka ta på mej lite o hälla i mig en liter kaffe... så jag klarar skolan lite bättre idag.. som vissa andra tydligen bestämmer över och kontrollerar.. och bestämmer över min ekonomi också tydligen.,,, fan va jag inte kommer kunna släppa de här... fast allt känns mkt bättre
antar att våra familjer ser saker och ting väldigt annorlunda,,

okej bye för mej.


vet inte vad jag hoppats på

jag vet verkligen inte... just nu, ikväll så HATAR jag mitt liv...
har varit hos malin typ hela eftermiddagen. o pratat av mej,

här trodde jag att jag räknades.. som du gör. men icke. inte en fråga, inte en förklaring.. ingenting!!
att ja känner mej väldigt utanför och besviken kan ni tydligen inte förstå. ja orkar inte bry mig. inget är kul längre. jag som hoppades på att få komma iväg från allt en vecka. men tydligen inte... tack för de..

sluta spela då och ring!!!!

jag har gjort min halsduk färdig lelle. den blev supermysig!

nä nu ska jag sova och deppa sönder... sviken och lurad känner jag mig ganska så rejält....

piss!


who little Beauty?

jag tänker inte säga godmorgon.. för det är det inte.. ella har skrikit som ett barn hela natten och jag har vaknat av sms.. jag har sovit oroligt med en sorts klump i´magen... ja, o nu ska jag snart iväg på historia i tre timmar och sedan matte.. underbart inte sant?

jag kan faktiskt inte beskriva hur fruktansvärt jävla as förbannad jag är på allt just nu... fan. hoppas att hon läggs in idag. för jag orkar faktiskt inte.. de får låta hur egoistiskt som helst. men jag känner mej snart deprimerad igen. o efter ha varit där nere så länge så vill jag verkligen inte dit igen.. men jag känner mej så. nästan....
o vad ska jag göra med allt då?
med alla känslor? vet inte vart jag ska göra av dom så jag får väl leka teraput med mig själv o skriva av mig lite...

nu ska jag slänga på mej ett ansikte på de här spöklika nyllet,

Allt är bajs idag!

getjuck!

this sucks!!
han har åkt hem.. de e för varmt i mitt rum.. min katt är alldeles äcklig och kåt.
zombies här... vill egentligen bara fly...

de börjar bli jobbigt igen.... och jag börjar bli rädd...

bloggar är skiiiiit!

Finally

Tystnad... denna underbara tystnad är så himla underskattad...

ska städa.. sen kommer Baby.

Varit o lekt med min underbaraste tamba! kan det finnas någon annan? o nej! så som jag har saknat henne dom senaste veckorna finns inte..