moppeos

Så va man precis hemkommen från stan , glassat med anna o våra pojkar :) myyyys..
nä men vi e inte ytliga då :/ hahaha! moppe hem.. Hahaha.. va rätt kul , senast va la med anna när hon fick den....... jaaaoo.. va ska jag säga... mitt liv e sjukt fint :) har gassat i solen på våran balkong o jävlats med grannarna ;) haha,, skoj skoj! fast jag e lite trött.. sov inte mer än tre timmar inatt.. somnade skitsent o va tvungen att gå upp vid fem för att åka till vimmerby med dannys granne.. haha.. sen va de bara att sitta i morgonsolen i en och en halv timma i vimmerby o vänta på bussen hem.men mysigt va de :). helgen kaaaan ju har varit den bästa på länge.. trots lite intriger på lörda kvällen där ;) även i små samhällen som ishult kan de var lite liv o tjafs,, haha.. men de e bäst! de e som man lever ett helt annat liv när man är där.. alla e som dom e, tar de lugnt.. stressar inte och är bara huuur bra som helst ! o lekt med hästar o hundar har jag gjort:) asmysigt ju.. o bara legat i solen .. o kollat på fotboll.. o kollat lite på film.. o så va vi o grillade ett vildsvin som dannys pappa hade skjutit... :) gott gott! tur att man varit ledig ida.. eller JAG fick ledigt.. o så mös jessica o ja på stan efter de :) o snackade om helgens händelser.. haha fyy va gott! tre ggr.. moahaha!
jag vill tillbaka... jag vill till landet o alla mysiga människor! ;),,

haha . jag skrattar åt dej ,Åt dej , åt DEJ och åt DEJ med ! haha.. patetiska små liv.. men ni gör som ni vill, o jag som JAG vill ! DEN duuuu ;)..
o DEJ tycker jag bara så himla synd om killen.. när ska du fatta o lära dej? hon e en subba!
eller de har du ju gjort.. fööööörlåååt.. du har ju alltid vetat att hon e full av skit.. frågan e om du står för de med..
skuulle inte trooo så... annars skulle du väl inte köra på henne nä hon ber dej va?
hahahahahaha........ÄT *biiip* :)

Like the people knew

Ha.. O där fick väl Jönköping som dom ville va?

Sug För fan!!
lek martyr gör de!.. Nästa liv o försöka förstöra?


+ söndag !

Måndag , fast söndag.. skönt ju!
idag är man inte alls seg , för lisa satt hemma igår o svullade med Mc donalds mat o två chipspåsar o typ två kilo godis :) men de e gott ! fast jessica somnade vid halv tolv eller nåt , satt jag o kolalde på tv med martin mitt i natten o pratade en massa i telefon !

Ja magnus de va ju såååå hemskt o dålig stil att jag inte va ute igår ,haha , men jag orkade verkligen inte efter i fredas o lördags...
frdas va totalt mega misslyckad , men de va också de som va så himla kul! haha.. fast hos christian va de trevligt :) inte på bussen in  till stan! Jävla Fitta! bråkade en del där.. jag e inte den som gör de.. men den idioten gör allt som han inte ska göra.. ´det slutar inte bra.. Eller de KOMMER inte sluta bra för honom.. jävla idiotfittskabbrövhåljävlaelakamänniska... de e va han e.. riktigt jävla eeeeeeeeeeeelak!
jaja men efter en dunkande käke o att man tucknade till så va de kul att åka karuseller..
dagen efter va sådär på morgonen. huvudvärk efter smällen o så kunde jag inte tugga eller gäspa.. härligt Lisa! o sprucken läpp.. mmm.. haha! kan ju skratta år honom!

lördaskväll va hur mysig som helst med alla gamla pojkarna hemma hos oskar:) blev lite för mkt folk till slut kanske.. haha..men kul va de :)

och idag gör man inget alls.. solat e väl de enda :).. '
mammi är bäst , ger mej pengar till en jacka o lite :) jag ska ju kunna röra mej lite med mina egna! haha.
ska till lager med martin imon.. mmm syskonkärlek till tusen e det där! han e bäst!
Annars e killar rätt körda på sitt egna lilla vis! Dom ända pojkarna jag kommer lita på är Henrik , Martin och Pappa.. Magnus och micky , till sist men inte minst christian!!! grymma! blev jätteglad för sms:et jag fick av Micky igår.. haha Jaaapp jessica o jag e bra :D..

nä men om man ska ta o städa lite kanske.. eller baka.. mamma va lite sugen på fika bröd ! :)

längtar tills freda....... då e de bort igen.. hur underbart e inte de då? skulle t.o.m kunna bosätta mej i den dära lillhålan.. haha..
nä men livet leker o e hur skönt som Helst!

O vet ni? Jag bryr mej inte.............Hhaha!

Dubbelklädd