Hej Svejs

Hej igen :) nu har jag fixat mej lite , ska ju snart iväg till stationen för att åka till Baby :)
har hunnit med o sola o städa lite. o packa såklart! varför tar man alltid med sig en massa som man aldrig kommer använda ändå? hmm.. nåt jag har glömt att packa ner är minsann nåt att gå ut i. om vi nu ska de... han vile att jag skulle vara med på paintball på lördag. men tror inte att de e min grej att bli ihjälskjuten typ.. haha!

har smörjt in mej med världen godaste bodylotion med lukt av passionsfrukt. mumma :) sen har jag självklart min favorit redken extreme leave in i håret. perfekt för skadat hår. kostar ju lite mer. men de e det absolut värt. LYX!!

nä nu ska jag leta reda på nåt att ha på mig om vi ska ut :)

Bye!




Outfit Today

30 Oktober

Godmorgon :)
har nog vaknat på rätt sida idag, undrar varför...ska ju till Baby ikväll! han tog faktiskt ledigt från jobbet imon för min skull :) gulligt va?
så jag har lite att fixa med idag innan jag åker.. typ som att sola. haha!

drömde att jag vann ett pris inatt ... för skolans värsta skitblogg! haha. men jag höll huvudet högt o tackade så mkt för priset o att de va kul att de va några som läste den iallafall.. haha! helt stört!!

nä nu ska jag ut i köket o hämta mitt kaffe. sen klä på mej o bege mej till solariet :)

Darin Feat. Kat DeLuna - Breathin' Your Love


Pink Pink!

har precis spanat lite på Rosa bandet galan och desperate..  ganska bra med pengar dom fick in ändå :)
apropå de där med desperate.. vad har hänt? e de bara jag som tycker att de e galet konstigt att dom gjorde ett sånt hopp? tycker inte om de alls faktiskt. eller vad tycker ni?

idag har dagen spenderats med anna och familjen. mkt trevligt. de e verkligen trevligt med min tamba! så åt vi äppelpaj med vaniljvisp som mamma hade gjort. sen när anna åkte hem så va ja ute o gick typ två km till :) så idag har jag varit hurtig. imon blir de samma veva igen :) kommer säkert få mani på de här nu.

nä, om jag ska ta och ta hand om mina fötter som ömmar nu, skicka iväg ett sms till magnus att jag inte kan åka till ishult imon och försöka hålla mig vaken i två timmar till.. kommer aldrig att gå.

imon e de en ny dag gott folk :)

Bajs!

28 oktober

Ah hej! känns som mina fötter och lår ska lossna från kroppen. skönt med en iskall dusch! har varit ute och gått över 6 km nu. Tog samma runda som Martin och jag gjorde igår. kvalitetstid som jag kallar de :)
så nu har jag kommit igång här. synd bara att jag alltid gör de fel årstid. jag vet nämligen att till bikini säsongen kommer jag ha mina bulliga höfter igen. haha!

Lelle o sebastian va här igår. han slog ner en vägg från köket. kommer bli kanon ! så åt vi pizza också. Jag veeet, men jag tog faktiskt bara liten liten jätte lite bit.
ska måla om vardagsrummet nästa vecka och lite i köket. så gör jag ju någon nytta här hemma!

pratade med Baby nyss med. gissa vad han gjorde? jo spelade FIFA 09 såklart. man behöver väl inte undra..

ska dricka lite kaffe, slänga på mig ett ansikte och gå bort till Henrik och hjälpa honom med garaget snart.

här är lite bilder sen i fredags.
Bye!

Baby Och Åsa

martin och Baby

jag och Åsa

Och kan vi snälla glömma att min lugg e halvdragen åt sidan och att jag e full och kommer starx dra ner ett glas med vin över hela bordet? haha

27 Oktober

Godmorgon people!
sitter här som vanligt o dricker mitt kaffe,lyssnar även på det nya albumet från Volbeat. mycket bra!  har tjatat lite med Henrik. han va här nyss. skulle köra Liam till skolan. eller till Fritids. för han har väl lov nu.
jag med, o jag har inte den blekaste om vad jag ska göra idag. suck! känns jobbigt, hade tom varit kul o vara i skolan.
ska väl sola tror jag,sen gå bort till henrik o titta om han behöver hjälp med hallen. har
ju ändå inget för mej.

den här månade måste jag faktiskt säga att jag har varit otroligt dutkig med mina pengar. okej att det inte blev något över, men har satt undan 1200, köpt saker till mig o simon till vår ettårsdag för 700 kanske. sen har jag bara köpt en mössa. annars köper jag ju gärna upp mina pengar på tre dagar. haha. men längtar så mkt tills jag o Baby flyttar ihop så har försökt att börja spara så mkt som möjligt :)

i Helgen så gjorde jag ju smörgås tårta. mitt recepet kommer sen :) va asgott!! sen drack vi lite hos åsa och martin o spelade spel i fredags. jag och Åsa fick stryk! bara för att martin e halvgay o kan alla tjejfrågor om smink o tvätt o skit..
i Lördags va jag o Baby bara hemma och jag lagade jättegod kyckling i ugn åt oss. sen kollade vi på film och vräkte i oss godis. mamma o pappa va på 60 års kalas hos håkan.
och i söndags hände inte allt för mkt heller. han åkte hem vid halv fem o jag va ute o gick rätt långt. måste ju efter den här svull helgen. haha! sen va de ju One tree hill och Gossip girl på tv. sen somnade jag.

ska ringa Baby nu. bilder från i fredags kommer sen när kameran e laddad :)

Bye


24 oktober

Nu har jag onte i mina axlar, har varit o handlat ingredienser till min smörgåstårta :) mums vad god den kommer bli! sen va jag o förlängde mitt recept på vårdcentralen, men kan inte hämta ut de förrens efter tre idag. ohh! sen har jag solat en sväng med. så nu kan man faktiskt säga att jag e brun :)  kanske ska bada med Baby på rosenlund imon? vet inte.
men nu måste jag städa mitt rum innan Baby kommer o sen blir de att göra tårtan :)

23 oktober

Hej :) min bajsiga pojkvän vill inte prata med mej för att han spelar playstation. what a geek ha?
haha. annars e jag precis hemkommen från anna.
har varit på högskolan idag på studiebesök med klassen. sen åkte jag hem till anna, sen gav vi oss iväg till stan där vi mötte upp Jessica. fikade på Vasas påtår. mkt trevligt! va faktiskt jättekul tyckte jag :) sen gick jessica till jobbet o jag o anna gick till biblioteket för att skriva ut lite papper.
men skrivaren va de verkoigen nåt fel på, så de gick inte. vi åkte hem till anna igen o gjorde typ ingenting. känns så himla bra att inte göra någonting med anna . e så himla skönt o bara prata om allt mellan himmel o jord :) fixade hennes blogg lite. sen nu sitter jag här då.

ska väl gå o lägga mej snart när simon ringt mej.
hade tänkt att gå upp lite tidigt imon för att handla ingredienser till smörgåstårtan jag ska ha med mej till martin och åsa imonkväll. sen ska jag sola imon med hade jag tänkt. sen kommer Baby !

här kommer lite bilder från mej o Lelle i måndags. från högskolan idag o Stunden på Vasas.

Bye !



bollen

ellen o bollen

Evelina på högskolan.. sötnöten :)

Tamba O jessica såklart :)


Stenzombie

hej ! sitter o fryser ihjäl.. mitt rum är visst ovanligt kallt idag.
sitter med mitt kaffe som vanligt.
ska hoppa in o raka mina ben o lite nu, ska bada på idrotten.
mitt prov kommer faktiskt inte alls gå bra idag. hmm.. får se vad som händer.

i måndags va jag lite berusad.. jaa, kommer lite bilder från lelle sen. de va faktiskt inte alls planerat , men otroligt flummigt o kul :)

nu ska jag bege mej till rakhyveln... Hejdå!

Bäst för 20 okt. att de inte regnar

Godmorgon! kan jag ens säga god? aja, så dålig kanske den inte är.. de skulle verkligen vara om de regnade.
ska på min första historia lektion idag klockan åtta. känns som första dagen i skolan med nya personer typ, hoppa in så mitt i en termin och hoppas på att rolf har pratat med läraren som heter... va de nu va igen.

kom hem igår kväll.. va ofantligt trött så somnade innan nio! så man kan väl säga att jag faktiskt e lagom utvilad nu. vaknade vid elva igårkväll o trodde jag skulle gå upp.. men då va de ju massa sköna timmar i sängen kvar :)
va sådär otroligt kär i min skrutt igår. han va ovanligt len och hade kalla kinder... finns inget bättre..

nä nu ska jag dricka mitt kaffe o fixa till mej lite innan skolan.
de kommer gå bra!

Höst ffs!!

MEN! vad e de här? de e väl höst nu o inte sommar va?
har fått en massa myggbett överallt! de är en liten fismygga här inne o de kliaaaar! ohh!
e säkert bara för jag sitter här o mobbar, fulat bloggen lite för att ja inte har nåt att göra. men tiden har ju gått iaf. NU ska jag sova! banne mej,, 

så jag får lite sömn innan Baby kommer hem. jag blir garanterat väckt när han kommer.
nä nu sk jag sluta yra här o faktiskt stänga av och sova.

puss!

syndigt

okej , jag erkänner, att de enda jag verkligen verkligen skulle vilja ha i min hand istället för godis nu.. de e typ fem cigg som jag bara skulle kedjeröka! men nähepp, inte röka, inte bra. men å andra sidan är det lördag ... och simon är inte här, hans mamma o pappa skulle inget märka om jag gick iväg till kiosken nu. den stänger vid nio.. och de skulle vara en liten tröst ikväll.. tråkigt som jag har. men ska jag orka? hmm... nä, jag tror inte så! fuck!!

jag vill shoppa loss!! men jag har faktiskt slagit vad med mig själv att jag inte ska köpa nåt i klädväg den här månaden. jag har ju för fasen hela garderoben full o jag använder inte hälften. hmm. rätt så skönt ändå.

okej, har faktiskt inget bättre för mej. så tänker nog krypa till kojs nu. nördig som jag e så går ju faktiskt tiden fortare tills baby kommer hem ,och osar lite utekväll :)

18 oktober

hej hej. okej jag erkänner...
de här e mobbat, jag sitter helt själv i min pojkväns stuga o de finns inget på tv ( förutom x effect på mtv som e på nu, men de e ju ännu mer mobbat!)
han e  ute med grabbarna ikväll, robin åker ju till kosovo på måndag och e borta i ett halvår, så fattar att dom vill gå ut.

har iaf varit o fikat idag på nilssons här i oskarshamn med erik, robin, sebbe, fredde och Baby. va trevligt. men har varit på ett sjukt irriterat humör idag. tror de e för att jag vetat om att ja ska sitta såhär. humm.

sen igår va de ju kalas för samuel. så då blev de god mat och tårta när jag kom fram till familjen björklund klockan åtta igår kväll.  här e en bild på damerna från i torsdags :)
(clas ohlssons va de bästa ever, jäkla vilken dålig humor jag har!)

adriana och anna på bussen till ck



nä nu ska jag äta lite godis o se om de e nåt som duger på tv. Bye!

Godmorgon 17 oktober!

Min nacke gör ont!! nåt fruktansvärt stel. legat vaken hur mkt som helst inatt. så jag kände mej helt mör när jag steg upp i morse. eller när emma väckte mej rättare sagt, så jag ringde Baby.
Okej gårdagen med annan och adriana va sinnes kul ! haha. Ska jag våga lägga upp videon på ck igår? jag gör de ju garanterat, men lika bra att höra med tamba först. haha.

och evelina min vän e så fruktansvärt duktig! såg hennes blogg nu (hairbyme.blogg.se) o Wow! dom frisyrerna. jag e så stolt :) de e sådant som gör att man kan ångra att man hoppade av frisörkurserna nu i trean.
så fina!

nu ska jag dricka mej lite kaffe och sen börja städa o dona innan jag åker iväg till baby ikväll.

Bye!
baby Och jag, längtar!

darling darling...

Godmorgon Hej! shit! min kropp är helt mörbultad så de e helt sjukt. va borta hos henrik igår och hjälpte honom att måla om vardagsrummet. va där hela dagen. så jag har träningsvärk så de smäller om de. o idag efter skolan ska jag dit igen. men vad gör man inte för sin kära bror? :)

min helg va den bästa! massa skumbad med ljus, lagade mat, massage, va ute och åt på en jättemysig restaurang och bara tyckte om varandra så himla mkt till en jätte mysig blandskiva. Baby e bara så himla bra ! fick en jätte fin ring.... så lurade mami att vi va förlovade, haha de va så himla kul! va nästan synd o säga att ja ljög, hon blev ju så himla glad :)

nä, nu ska jag dricka lite kaffe och hoppa in i duschen o få bort all målarfärg i ansiktet, håret och kroppen !
sen två månaders kontroll ... Ärren ser faktiskt riktigt bra ut.. sen skolan!

Hej Hej!

...

Jahopp. för en gångs skull så e jag faktiskt redan klar.. väntar på att mami ska bli klar så hon kan köra mig till anna :) tihi vet ni? ja har klippt lugg!!! alldeles nyss faktiskt. fick mej ett cp ryck efter att jag kommit ut ur duschen. O om jag får säga de själv så e de så himla fint :)

Emma cp hoppade upp på kanten på duschkabinen när jag duschade. hängde med rumpan på andra sidan medans hon stirrade på min nakna kropp.. haha! honmåste verkligen ha ett fel någonstans. höll på att skratta ihjäl mig när hon tappade taget och föll baklänges.. ond ja e. men de såg fa´ktiskt riktigt kul ut! :)

nä nu ska vi åka! bye bye

Tuesday

Hej! sitter här i min säng som vanligt. Älskar den så sjukt mkt!
ska upp och äta frukost nu. sen ska jag iväg till anna igen, ska klippa William. sen blir de en tur på stan och sola. ska försöka hitta massa mys åt mig och Baby tills i helgen. 1 år. de har gått så fort!

Fixade anna lite igår. hon blev söt som vanligt :) hade supertrevligt. känns så skönt o börja komma på fötter igen :)
fikade lite o pratade en massa strunt som vanligt.
Satte Oss en sväng i Liljeholmsparken. de va ju så himla fint väder :)
sen solade jag innan jag åkte hem. ska försöka bli lite brun till helgen..
sen blev de massa tv deg o prat med Baby i telefonen.

nä nu ska jag upp.

Bye!

Så himla mys


Spanar fåglar

6 Oktober

Ohh! emma har ju någon tidsinställd klocka i huvdet när hon ska hoppa upp på handtaget och väcka mig... Blir tokig!
ja men annars har jag sovit riktigt gott :) ligger nu för tillfället o kikar på the Voice. ska upp och äta lite frukost snart. sen ska jag ju till Anna idag :) ska bli kul! ska fixa hennes hår med.
Nä, Om jag ska ta och försöka komma upp ur den här otroligt sköna puffiga och varma sängen !

Titta vad mamma kom in med igår kväll, nytagen ur ugnen och allt :) Mums!



Jordgubbsglass med varm äppelkaka

...

Här e Lite Bilder sen gårdagen :)

Ellen


Elin & Pekka


Johan, Henrik , Martin, Malin


Johan, Henrik, Martin Och Jag


Elin Och Mormor

Nu är jag nyduschad iaf. småkikar lite på uggly Betty och lyssnar på Bandit.
ska färga mamis hår nu.

bye!


All the time

Usch! nu saknar jag min Baby nåt fruktansvärt..
varför måste han vara så långt borta? just nu vill jag bara krypa ner under täcket och sova bort dagarna tills jag får sitta på tåget igen...

Måste hitta på något idag, annars går de inte!


I feel Like a Klubbad säl!

Godmorgon! ligger här i sängen o funderar på att kanske ligga kvar ett tag till.. de känns så grått ute , sen blåser de nästan orkan känns de som. vaknade inatt.

Baby ringde inatt... knäppot gick hem från krogen. med andra ord fick jag hänga kvar i luren en timma tills han kommit hem. men han  är söt :)
bröllopet igår va jätte´fint och lyckat! Hade varit ännu bättre att få hålla Baby i handen under allt.Superfint va de. Brudgummen klämde lite på min näsa och så. haha. kul lekar o god mat. kommer lite bilder sen :)

allvarligt talat känner jag för att kasta in emma i väggen. men hon kommer väl spinna för de också. knäppa katt!! :)

nä dags att gå upp.
Bye!

För tidigt!

Godmorgon godmorgon..
vaknade för en halvtimma sen. så sitter här med mitt kaffe medans Lelle står i duschen. måste åka o köpa spray. Så välplanerat ! haha! men måste väl fixa till mej lite så gott de går nu innan.

Elin gifter sig idag då.. spännande.. de känns inte som jag ska gå. men de här börjar faktiskt kännas lite kul ändå. de e ju ändå trots allt Elin o Pekkas Dag :)

haft världens otäckaste drömmar inatt.. stress stress stress! o att Lelle hade kort svart hår så jag inte kunde göra nåt med de.
undrar om jag inte ska ringa o väcka Baby ändå... Tihi! han får väl skylla sig själv att han lekte med kompisar fram till fyra inatt typ. Nä, jag ska inte vara så ond.

nej hepphopp, här kan jag inte sitta..
lite pics kommer senare!

Ciao!

lyckat

kom precis hem från aså och martin. tittade på film.. 10.000 BC
helt okej faktiskt. drack lite vin och åt godis :) mums!
va och solade med martin innan, sen har jag ju städat.. sen kom åsa och tilda så hade vi jättemysigt med familjepizza och tända ljus innan jag klippe martin. trodde jag hade glömt hur man gör, men med de nya frisör setet så känns de verkligen så himla bra!!

ska ringa simon nu, sen nana. ska ju upp tidigt imon för o fixa lelles hår innan bröllopet.

de här har verkligen varit en kanondag! saknar min skrutt bara.. suck!

ciao!

3/10

Precis hemkommen från A6 med martin och åsa :) Hade ju helt glömt bort att jag skulle dit idag med dom, tur att han ringde när jag klippte pappa då! haha.
Martin köpte en kostym, skjorta och slips. så himla fin kommer han bli!
åt lite på dragon också. fick bli en pasta med fläskfile o kantarell sås. Om de va gott! men e fortfarande mätt.

ska städa mitt rum här nu med. sen kommer martin och hämtar mig igen för vi ska sola, sen ska jag klippa honom hemma hos åsa. så de blir mys ikväll..

ne nu måste jag ringa Lelle :)

Martin Och Åsa

godmorgon!

Sitter här med mitt nybryggda kaffe och känner mej utvilad. Utvilad måste jag nog vara ... har sovit sen halv fyra.. igår eftermiddag!
va uppe en kort stund när anna ringde mej igår vid tio. men sen har ja snarkat som en liten bebis. Blev nog lite väl över doserat igår,haha!

gick på svenskan igår iaf. jag blir faktiskt glad när ja ser anna och evelina. sen är dom ju världsbäst också! så även om allt annat är skit, så e dom kanon. så då kan jag faktiskt ta mej i kragen o gå :)
 lånade en klänning av eve igår som jag ska ha på bröllopet. okej att den är svart, men vi lever faktiskt inte på 1800-talet längre! den e bara såå fin! ska testa allt sen.. hår och lite.

nä nu ska jag ta tag i min knäppa katt emma som öppnar min dörr bara för att busa till mitt rum känns de som!

De här kan bli en bra dag.........

Ciao!

Ork!

Jahaaa, så har man visst dragit ut på de igen... men åker på svenskan om en timma.
allvarligt måste ja ta tag i mig själv här nu, men snart hoppar ja av.. bara några månader kvar Lisa, bara några månader kvar!   Suck! om de ändå va så enkelt att tänka så..

har drömt såå mkt mys om Baby inatt :) Saknar honom så!
sen när ja vaknade hade han kickat ett sms när ja hade somnat igår.. världens gulligaste va de. ja, jag kan nog säga att jag är fruktansvärt kär fortfarande! nu väntar vi bara på att få flytta ihop när skolan är slut!

o de här som skulle bli ett kort morgon inlägg.. yeah yeah, ska dricka upp mitt morgonkaffe nu och fixa till mig lite till o sen ska jag bege mej till bussen..Måste verligen ta tag i de här med mitt körkort nu, börjar bli pinsamt!

något som gör mej lycklig denna gråa dag.. de e min kamera som ja skaffar mej idag :)

Ciao!

it smells like home

de e rätt så beroendeframkallande de här med internet.. fast, jag vet inte riktigt vad man gör på nätet nu... har varit utan de alldeles för länge. haha!

har träffat lelle en sväng idag, solat och handlat lite till mig inför simoins och min ett års dad nästa helg :) fort de har gått.
galet. ska införskaffa mej en kamera imon hade jag tänkt mej så ja kan dokumentera lite :)
mitt nya liv börjar ta form och jag vill att de ska synas :)
har hittat en jättefin present till Baby som jag tänkte köpa imon med kanske. och om jag kommer hem med en kamera så kanske jag lägger upp bilder..
får ta lite tag i de här nu.

annars e jag precis hemkommen från henrik. har käkat lite kvällsmat, tittat på film och badat barnen. o självklart tvingade jag henrik o malin att titta på greys nu när dom har femman :) yes!

fick låna en klänning av malin till bröllopet, skönt så ja slipper köpa en egen. haha!
(allvarligt så känns de helt sjukt fel utan simon o de gör mej skit irriterad att han inte är bjuden. kan inte släppa de riktigt, men men!)

nu ska jag kissa och gå o lägga mej. sen läsa en bra bok :)

Ciao!