Helt groggy

Mitt huvud dunkar o jag kan knappt röra mej känns de som. som om jag hade varit ute o druckit huvudet av mig ungefär.
Ja, Igår va de riktigt jobbigt.
Menm sen va jag med Åsa hela kvällen O tittade på film. Mamma mia. O genast va allt så himla mkt bättre :)
Blev helt lycklig utavd en filmen. jag satt verkligen o gjorde ifrån mig såna där opera ljud. (ni som känner mig vet vad jag menar) sen satt jag verkligen o klappade händerna samtidigt. Inte sådär fint i lagom takt till musiken. utan som en jävla säl! haha. bästa filmen på mkt länge :)

Ojojoj, vad mkt jag har att göra idag.. måste hinna med kjolen. dampar annars! sen ska jag städa.. sola? och sen e de ölbowling vid halv sex :) woho! sen utgång med evefisen ! ska bli superkul! :)

nä nu måste jag dricka upp mitt kaffe och kila!

Bajs!


Nu orkar ja inte mer

nu måste jag gå ut och gråta...
kan inte visa mamma...

seg som attan

Jag luktar apa.. yes! ni hörde.. APA! ska  nog ta och duscha lite.
har varit Hos henrik hela dagen typ och hjälpt han med diverse saker.. till exempel att trassla ut dom där förbannade ljusslingorna!! morr. But I did it! :)
kalendern är fortfarande inte klaaaar! har jag tagit mej vatten över huvudet? satte dit klistermärken och glitter iallafall.. imon ska luckorna fyllas :) then I'm Done!

har fått ett apr supermysiga vita sockor av mamma idag. alldeles underbara nu i rusket :)

ska lägga mej och sova snart tror jag..

vill bara prata med simon nu. saknar honom såå..



Imon ska jag banne mej få igång den där jäkla symaskinen. om jag så ska behöva spotta blod på skiten!

Puss

Kommer ni ihåg Idolen?

Godmorgon people :) har sovit hur gott som helst verkligen! tills klumpfot väckte mej.. (emma)
ska strax bege mej till skolan. ska bara ta o dricka lite kaffe o slänga på mig ett ansikte!

Kommer ni ihåg Idol nils? haha.. han ägde i helgen.! riktigt crazy den där...

jag och nils

Paramore- Decode
Kayne west- Love lockdown

Nu ska jag jalla lite!
Puss


Wonderbar

Nyss hemkommen från Bror min där vi har lekt hänga gubbe :) Underskattat! sen har jag suttit och målat med sagis :) söta unge! Henrik körde på Ord som Fiskbajs. ( e de ett ord ) haha! han e som han e den där.

sitter och kikar efter lite kläder, har hittat helt underbara klänningar på
http://stylebystars.com/

vill ha! Helt underbara :)



 







Nu ska jag Kika Lite på Greys.. för den där jävla symaskinen vill sig inte!! tacka gudarna för att jag får en ny i julklapp :)

Puss





Bullemums :)

Sitter för tillfället o väntar på att lussebullarna ska in i ugnen :) ja rapar typ jäst, har ätit en massa deg. haha! men de e gott! Liam och saga är här också. Henrik kommer om en stund. sen blir det fika!
ska sätta mej o pyssla ihop små godisknyten till Kalendern sen med. har köpt lite klistermärken och glitter Liam Och saga kan sätta på :)
sen Måste jag hämta symaskinen!!! vill verkligen bli klar nu.

Var på Forum i Fredags med simons jobbarkompisar :) mycket trevligt! hade verkligen superkul! Det va Oskarshamn i Ljus.. så vi va på en konsert där band spelade och lite. mkt folk också så de va jättetrevligt :)
sen va vi bakfulla på lördagen o va bara ute och gick en sväng i snön på kvällen. sen klippte jag eriks flickvän anna på söndagen. Baby och jag köpte med oss lite fika till deras underbara lägenhet! jag vill haaaaa!!

nä nu är det dags för mina lussebullar!

Puss


Simon Och Ea




Löning för vissa

Men icke sa nicke för mig! ohh vad jag önskar att jag jobbade istället för att gå i skolan, fast o andra sidan e de rätt glassigt nu ändå :) har en liten aning om att min lärare va lite smått irriterad på mig  torsdags.. utan anledning dock! jaja.. hm, blir visst inget mary kay i helgen. ohh! de som hade varit superkul. hoppas på något annat istället. för jag tänker INTE sitta hemma.. så om någon har ett riktigt bra partyförslag e jag på :)

ska åka och sola snart tror jag. känner mej som en blek fis.  inte en blekfis.. utan en blek fis!
uppdateringar om helgen kommer sen :)
nu ska jag fräscha till mig lite iallafall!

Puss

21:a November

Hej o hå! sitter här i simons lillebrors rum och kikar lite. (jag snokar inte! På internet menar jag ju såklart..) ska göra mej iordning .. har duschat lite. Hoppas vi ska in till stan o fika med Ea, jag är nämligen väldigt fikasugen :) annars tänker jag be simon terra någon annan av hans kompisar :) haha!

Igår va jag mäkta irriterad på allt typ. vet inte varför egentligen. jag började liksom känna hur det började stiga varma bubblor mot huvudet igår. jaja, humöret sviktar väl när man har sin härliga period en gång i månaden.

nä nu ska jag sätta igång och dona lite.
Måste brodera färdigt, tog med mej arbetet hit, för de tog ju över fyra timamr hemma o det är väl cirkus hälften kvar! suck!

Puss

De blev en Kortdag

Fy vad de e kallt ute! mina händer är som istappar! ska faktiskt hoppa in i duschen nu tror jag... så jag faktiskt är ute i tid för en gångs skull. blir ju alltid så himla stressigt i sista sekund. Missar alltid att ta med något. men den här gången ska jag iallafall ta med mej datorn! har nämligen stepbrothers som jag ska kika på på tåget :)

hade bara samhälls lektionen idag och en halvtimma med harriet. superskönt. så va
nä om jag skulle ta och hoppa in i duschen nu? Yes!

Puss



20:e November

Ska egentligen slänga in mina jeans i tvättmaskinen nu, de ska jag.. men min planering med att förbereda allt inför i eftermiddag pallar jag verkligen inte. fast de kommer bli svårt att hinna om inte harriet släpper oss från mentors tiden idag. Hoppas!!

Jag är trött! trött trött trött!!!! vill egentligen slänga mig i sängen o sova.
har tänt lite ljus i mitt rum iallafall :) lite mys stämning minsann!

nu ska jag väl göra lite nytta innan jag springer till bussen som vanligt. haha!

Puss


Yummie !

Nu har jag smällt i mig lite pepparkakor och kaffe :) så himla gott! måste faktiskt säga att jag längtar oerhört mkt till julen nu! all julmusik o dessa traditioner om inte annat. jag är helt galen i traditioner. de e verkligen de som får mej att komma i stämning :) nu ska jag faktiskt brodera lite till får väl se får väl se hur detta blir :)

Puss!
















I väntans tider..

Nä! jag har inget annat o göra än att sitta här när jag väntar på bussen. sorgligt. haha!
ska iallafall sola sen. jag e en blekisfisis just nu!
sen ska jag färga mamma. sen springa bort till malin o hämta symaskin hade jag tänkt mej.
så jag kan bli klar någon gång! jag har ju liksom allt jag behöver nu :)

jag har börjat darra kan knappt skriva .. jobbigt värre!

måste verkligen tänka positivt när de e sånt här väder ute. suck! de regnar ju inte iallafall :) tror att de märks lite att mamma har blivit bättre. o andra sidan är jag ju inte hemm så mkt. men i söndags kväll va de faktiskt riktigt jobbigt.
men man får se att de måste komma något positivt i de onda. man har väl blivit mer human o förstående tror jag. jag har iallafall lärt mej att säga ifrån när de blir för mkt, när jag känner stressen o ångesten nalkas. man lever bara en gång, och det är alldeles för kort för att hela tiden göra saker man inte vill eller orkar med.
Något som jag lärt mig är att Leva i nuet. ta en dag i taget o bara klara av det. det är ett stort steg för mej. att jag ens orkar ta atg i saker som jag inte är så värst förtjust i,får mig att känna mej riktigt duktig o mer peppad.
Det har varit fruktansvärt jobbigt. men nu vet jag att jag kan klara av vad som helst! bara jag vill :)

Nu ska jag klä på mig och gå..

Puss!

godmorgon 19:e november

Tamba om lite pics:
Du är så himla fin hjärtat :)
i love you very muuuuchooo jamba.
Puss på dig..

De e ju verkligen sånt här som får en å bli så himla glad på morgonen :) min Tamba ! hon är helt super bra! älskar dej med hjärtat :) Puss!



nä nu ska jag ta o drika mitt kaffe igen.. sen e de Basket !? undrar om jag verkligen ska vara med på det.. tror inte de. ska nog gå ut o gå istället :) klä på sig varmt varmt !!

har sovit så himla underbart skönt inatt. Babys Ord värmer verkligen :)

Puss!!

Göteborg

Hej !
Nu är ja precis hemkommen från min älskade änglar :) så himla mysiga o duktiga har dom varit! kalendern är dock inte klar, så ska köpa lite glitter (rev o slet uppe på en kall vind förgäves) på stan tills nästa vecka då vi ska göra den färdig :) jag är väl ltie tidsoptimist ... ska bli mysigt igen.

här kommer Någon enstaka bild från götet igår. jag e väl ingen paparazzi direkt.



Evelina Fisen :)



Lekander Och Jag.

Nu så väntar jag bara på att Baby ska ringa :) funderar på att försvinna till honom i helgen.

Puss

lite pics

tänkte lägga upp lite bilder på min ny kjol :) den e underbar!




Emma Och Jag :)


Ella, jag Och Emma .. Pussigt värre


nu ska jag upp på vinden och hämta lite glitter !


Puss!

åk åk åk!

sitter här igen, har inte gjort ett smack sen sist faktiskt,, Tjatat med Henrik. han kom hit o drack lite kaffe :) ska duscha tror jag.. fast väntar egentligen på att mamma o pappa ska åka till mormor., skönr o få vara lite själv. faktiskt! va alltid det förut.. så de kan vara rätt jobbigt nu när pappa e sjukpensionär, för man är ALDRIG själv! suck.. men  men!

ska bort till Henrik sen, ska vara Barnvakt åt ´Liam Och Saga :) Jag har planerat lite pyssel. ska göra en kalender , så hoppas verkligen att martin har tagit hem mellan läggen från jobbet. annars blir jag lite smått irriterad faktiskt.
måste plocka ner lite glitter och sånt från vinden också. om jag vågar. stegen är verkligen inte att lita på och med tanke på att papppa trillade ner o bröt ett antal revben så kan man ju vara lite försiktig iallafall :)

vill egentligen verkligen ut och gå nu, men de e ju typ storm ute! suck!





18:e november och helt mör

Godmorgon! usch! ja e verkligen så himla trött i kroppen.
kan ju bero på att jag vandrat i göteborgs alla affärer igår (okej en överdrift, typ nordstan) jag dööör. mina fötter värker o huvudet e tungt.
har sovit med mjukisbyxor, strumpor och långärmat. frös hur mkt som helst igår. kan väl bero på att bussen gick sönder mitt på motorvägen utanför göteborg och de blev lite kallt. va fast i 90 min. haha! galet. när batteriet tog slut va vi inlåsta.. dörrarna gick inte öppna så jag fick slita upp dörren för hand. Tungt..

nä men nu ska jag dricka lite kaffe, visa vad jag köpte igår :)

helgen va supermysig! min Baby e alldeles underbar....

Puss!

Ja jag veeet!

Haha! pratade med Baby nyss o sa grattis till oss på våran 13 månaders dag.. för visst var jag helt säker på att de va den tolfte idag! men icke serru, de är den 13:e idag!
haha så ja kusinen, jag vet att de e den 13:e idag :) haha!

annars har jag varit i skolan, ganska så soft dag om jag får säga de själv :) har solat lite och varit inne i massa tygaffärer o kikat lite.. men! de blir nog torget för min del. dom ska tydligen ha mkt billigare tyg iallafall :) Ska ge mej på min kjol igen.. klippa o färga min lilla mamma och sen klippa martin.
är verkligen fullspäckad nu..  men ganska skönt för då slipper jag tänka på en massa om mamma o tiden går mkt fortare tills Baby kommer :)

nä nu ska jag fika... sen förmodligen så kommer pappa o henrik hem med en ny bil idag :) de hände ju en liten olycka häromdagen.. så bilen är kvaddad.. haha! inga namn nämda!

återkommer lite senare :)

puss!


Morgon 12 november

sitter här o tror jag har fått magkatarr! kan typ inte sita upprakt. sugit värre. får väl se hur skolan går, om jag kan ta mej normalt till bussen. haha!

va som sagt inte i skolan igår nej, kände att de inte va där jag behövde vara. så åkte hem till lelle och mös med att laga mat och mysa framför tv:n med massa tända ljus :) mys!

O mitt förbannade kjolprojekt! va och köpte tyg igår, men Lisa tror att hon kan sy utan mönster ni vet! Ha! gick ju inte ens bra igår. får väl försöka ge mej på de idag igen.

har btw på mig min tröja med paljetter idag. tänkte att jag kanske ska använda den ändå när det tagi typ fyra timmar! suck!

nä men nu måste jag faktiskt bege mej till skolan!

Ha en Bra dag allihopa :)

Puss!


pepp pepp pepp!

Godmorgon allihopa :)
fast jag vet inte om min morgon är så bra egentligen? är ju så himla trött!! har sovit lite konstigt inatt. drömt en massa massa konstigheter. haha!

ska på skridskor nu vid tio.. palla? egentligen inte.. o jag har faktiskt inte ännu bestämt mig om hur jag ska göra.
åhh! nu har dom här dagarna påverkat mig helt konstigt. suck!

men! ska upp till a6 idag efter skolan, och sola! hudcancer nästa Lisa , jag veeeet! men man ser ju typ sjuk ut annars? iallafall jag !

ska klippa martin idag, hanns inte med igår. men lite extra klirr i kassan e aldrig fel ju :) särskilt denna månaden, då jag verkligen behöver dom!

nästan färdig med paljetterna ! fattar inte att jag lägger ner så mkt tid på en tröja jag säkert inte kommer använda ändå.. men man måste ju prova iallfall :)

nä nu ska jag fräscha till mig lite så får jag se vad som händer..

Bye!

kusligt mysigt

jahopp, så va man hemma nu då. följde med herik och martin att köra mamma till jobbet o sedan droppa av martin.
har myst hela dagen med mina små :) pysslat och lite.. jag sa att vi ska göra en egen kalender tillsammans nästa vecka , så har lite att förbereda kanske :) men ska bli supermysigt. jag älskar o pyssla. gjorde de jämt när jag va liten.. sen låg Henrik, Saga, Liam och jag i sängen o medans jag berättade massa spökhistorier för dom. så himla kusligt mysigt liksom! så söta e dom.
Och Saga undrade om martin inte ville följa med in på hennes rum och kössa henne, precis som lisa och simon gör. haha måste då poängtera att martin är min bror och sagas 27 åriaga farbror och hon är fyra! haha gosunge!

ska väl sova snart, har varit väldigt trött idag. inte undra på med allt runt omkring. skönt att man har folk som förstår och lyssnar!

okej inget mer viktigt från mej.
Hej!


Anonym om 11 november:
förlåt för att jag var så framfusig. det känns bara som att detta är en stort beslut som jag ska leva hela livet med och tar till alla knep jag kan för att få fram information..

jag vet ju självklart mycket om själva operationen osv eftersom jag varit på möte. men undrar mest hur det känns efteråt. först och främst, tycker du det var värt det?

sen har jag även hört att bröstet "domnar bort" ett tag i början och att känseln inte alltid kommer tillbaka. vet inte om det är sant. känns som att människor i min närhet endast vill skrämma mig till att inte göra operationen. men hur upplevde du det, efter alltså? tack för att du ställer upp! kramar


Jag förstår, jag har faktiskt haft turen att ha folk i min närhet som gått igenom samma sak. men sen får vi inte glömma hur skeptiska och kritiska dom flesta var i början (vi ska inte ens nämna mamma och pappa. haha!) men man ska lyssna till vad man själv vill. för visst e det du i första hand som ska trivas i din kropp :)

Jag kan säga med en gång att de va värt varenda krona! och smärtan. eftersom du varit på möten så vet du väl om det praktiska. smärtan är så individuell. en kompis till mej va grön i ansiktet o helt handikappad i flera dagar. en hade ont, men inte fullt så ont. och jag hade nästan inte ont alls! kunde sova på sidan redan andra natten. kändes som en kraftig träningsvärk, och de e just vad det är. så ju mer man stretchar, desto fortare kommer man igång. jag rörde på mig hela tiden! även om jag va helt groggy efter operationen.

det där med att folk skrämmer en, visst de kan gå fel. men risken är väl liten måste jag säga, och jag är verkligen super nöjd! hade inte kunnat bli bättre känns de som :)
visst domnar vissa ställen bort, en del kommer tillbaka och en del inte. det är också så olika. eftersom att nerverna måste hitta tillbaka till varandra där man skurit av dom så e känseln ofta borta under och över ärret. men ibland så hittar inte alla nervtrådar varandra och då kommer inte känseln tillbaka, jag har ingen känsel där och kommer förmodligen aldrig att få. sen kan jag säga att visst har jag känsel i själva bröstvårtan.. men de e ju inte sådär härligt skönt vid beröring som innan.. jag känner det. men som en beröring känns på armen ungefär.

men återigen, de e värt de! jag tycker de iallafall. har inte haft några komplikationer och jag är hel nöjd med hur dom ser ut och känns. vill du veta något mer är det bara att fråga :)  kramis!


........

sitter just nu hos henrik o tittar på barnprogram med Liam och saga.. Henrik hämtar martin, sen ska jag nog klippa martin med..
har ätit utav sagas goda bullar minsann :) mys!

börjar få lite julstämning redan!!? men jag längtar verkligen.. kan bero på att jag precia tittat på svensson svensson, en riktigt god jul :) haha. den som inte tycker att gustav äger är det nåt fel på!

nu ska jag attackera liams kinder med min mun igen... han e så pussvänlig :)

Bye!

11 november

nu e jag proppmätt! har gjort en god pastarätt med räkor :)
luktar riktigt mkt vitlök om mig nu, och chilin gjorde att jag höll på att gråta. men jag Älskar stark mat! de e så himla gott verkligen :)

gjorde kycklinggryta åt pappa ist, min familj e liksom inte riktigt lika crazy i stark mat som jag!
ska göra en jättegod och nyttig drink sen med.

Jo de va faktiskt väldigt trevligt i lördags, lite kiv blev de .. men inget som inte gick över ganska så fort :)
min första klubbfest då :) lite bilder kommer.

har slipat väggarna, storstädat hela lägneheten och lagat två olika rätter plus diskat, om jag skulle ta o fortsätta på mitt lilla paljett arbete som jag satte igång igår? e lite sugen faktiskt :)

sen ska jag väl be alla o deras vägnar om ursäkt om jag skrev ett känsligt inlägg häromdagen särskilt anonymus då! men som sagt, vi satt och diskuterade lite.. jag har inte med saken o göra.. men du blandade dej i allt o alla o rörde ihop en del sagor.. enligt vad jag tror.. jag ska inte säga att jag e helt hundra. men jag tror.,  men som sagt så ber jag faktiskt om ursäkt!
drop it ;)

Pasta med Räkor och vitlök

1 Portion

2 Bollar med tagliatelle (koka i paprikakrydda och salt tills dom mjuknar)
200 gr räkor
3 vitlöksklyftor
1 röd chili
olja
persilja

fräs den hackade vitlöken och den hackade chilin (glöm inte ta bort kärnor) i lite olja i en stekpanna i några minuter. Blanda i Räkorna.
tillsätt lite vatten och låt koka upp. Blanda i Persiljan och till slut Den kokade pastan. (skölj inte)
Rör ihop allt, Klar att servera!

Mycket gott o väldigt snabblagat, och ännu nyttigare blir den med fullkornspasta!
ha gärna rostat bröd till :)


Jag Och Baby, visst e vi fina? :)







Kommentarsvar

Anonym om 6 November:
har du opererat brösten? en opersonlig fråga jag vet, men är själv intresserad och skulle vilja veta mer om så är fallet. kram

Haha Ja de va ju en liten personlig fråga kanske.. de e ju inte så att man frågar varandra om andra privata delar direkt..men ja, de har jag gjort.  men klart att jag ska berätta lite! vad e det du vill veta?

något måste hända

okej jag måste nog skriva av mig lite.. vet inte riktigt om jag ska orka ringa någon, de blir alltid så jobbigt.. de e ju inte så kul o höra en massa rabbel hela tiden från min sida.

Någon måste ta och hjälpa mami. hon är hos läkaren idag. akut.
jag har försökt hjälpa till så gott de går. men jag orkar faktiskt inte när jag precis kommit ur skiten. som pappa sa. jag tror nog att du orkar lisa, att du orkar följa med, hon skulle behöva de...

men hallå! Jag är väl inte totalt helt återställd och klarar av en massa skit på en gång? nu låter jag väldigt ego, jag vet hur jobbigt mami har de nu, jag har själv varit där.. i en alltför lång tid. känner faktiskt att jag lever nu! men jag är rädd för att åka ner igen nu..
men allt kommer bli bra. de blir det väl alltid? Hoppas...

Helgen och komentarsvar skriver jag sen....måste göra nåt annat nu...

Bye! 


6 November

Oj! Igen!!! trodde verkligen att jag började typ halv tolv eller nåt idag, men ojoj.. börjar snart.. så måste skynda mej gärnet.. igår va super mysigt hos lelle. :)

idag blir de en snabbis till a6 efter skolan tror ja, sen sola.. sen hem o packa o sedan eger jag mej till Baby :) måste skynda mej nu...

Hoppas att alla får en trevlig dag!

Puss!

Hos Lellebus

Hej o hå i Lingonskogen! sitter här med min trogne lille kusin o tittar på massa skit, pratar en massa skit också för den delen :)
pratat om lite allt möjligt.. hmm.. att vissa kanske skulle ta o se på sig själva o inse att de faktiskt ligger lite mer bakom om man skrapar på ytan.. old stuff & old friends. inga namn nämnda...
men att en del faktiskt inte ger upp? inser att man själv är grunden till det som blivit fel o slutar tycka synd om sig själv och kanske börjar om på ny kula med några andra o försöka göra det bättre den här gången kanske?
Bla bla bla känner jag..

nä annars har vi faktiskt ätit jättegott ris! med sötsur sås såklart :)
o druckit en del kaffe.. Kaffekvinnan lisa liksom

jag ahr väl inget vettigt o skriva egentligen... jag ägde på kickboxningen idag , mitt element där ;)

Okej ..Hej!

5 November

Ohh! ja har lyckats igen! försov mig o nu har jag missat bussen. så får ringa anna o säga att ja blir lite sen till kickboxningen.. men de ska bli kul :)

har sovit riktigt dåligt inatt! haft mardrömmar o vaknat hela tiden. usch! nu har de varit så sen i söndags ändå. hmm. får se hur resten av veckan blir.
ska nog till lelle en sväng idag o fika lite iallafall :) mysigt! sen ska jag hem o fortsätta slipa soffan. Började ju att måla listen under luckorna istället. men de blir kalas bra !
va borta hos henrik en sväng med o tittade på Svensson svensson innan jag tog mej min promenad runt Barnarp.

nä men om jag skulle ta o dricka upp mitt kaffe o sedan dra på mig lite ytterkläder o gå...

alexis Cosmetics Ultimate Makeover Hand Cream



Vääärldens bästa handcreme! händerna blir verkligen superlena! kan vara skönt nu när kylan smyger sig på och gör händerna sådär lagom torra. Rena Makeovern För händerna ;)


Doing nothing

Okej, jag har inte börjat på soffan än... men ska! tror jag får börja för mami ikväll iallfall :)
har varit i skolan och testat ut studentmössa idag. den komemr bli jättefin :) bara jag o evelina som kommer ha likadana ! kanon liksom!
kul o se klassen i salongen med.. fick med mig mitt favorit spray ever hem med, nämligen Vavooms extra-full  freezing Spray  från matrix :) luktar awsome och är kanon! håret håller sig på plats utan att bli som en hjälm och känns kanon dagen efter, bara att kamma igenom och ruffsa till sådär snyggt!
ett litet tips där.




















nä om ja ska ta på mej mina målarkläder och sätta igång, eller låta sagis sminka mej? hon e så söt... Vi är nämligen barnvakter åt Liam o Saga ikväll, då Henrik är på någon kurs i Örebro..

okej hej!



Kände inte att de va kul att vara höstig idag, så de fick bli min Söta vita Kofta från i somras :)

Nötar

Emma Och Ella
 

Lite söta e mina mongon allt. eller dom e faktiskt väldigt söta. Knäppa, men sötnötar...

4 November

Oj! nu hör jag visst en låt på radioseven som får mig att kastas 4 år bakåt i tiden!
Ishult
:)
                         Milk Inc. - Breathe without you

Godmorgon förresten :) ja sitter ju här som vanligt med mitt kaffe o stör mej på emma. morr, kan den katten vara mer klumpig? blir nervös bara hon ligger stilla i sängen typ.

om en timma ska jag ta bussen till Eva, sen ska jag sola en sväng. kan behövas nu kanske. jag måste bara tillägga att jag har varit asduktig i två veckor nu med att ut o gå :) så himla skönt! lite tråkigt själv bara... kan någon flytta tillbaka? Please!

mitt andra projekt igår , är inte klart! men de ska nog bli bra. får fortsätta lite idag. Ja mamma, jag Önskar mig verkligen en NY symaskin i julklapp :) e alltid bra att ha! särskilt när jag får mina perioder o ska hålla på..

nä nu ska jag klä på mig o rulla lite deo under armarna :) Haha!

ses!

Brist på annat...

Ja! haha, efter mkt brist på något att göra gott folk har jag "piffat upp" ett gammalt tubtop linne.. gjorde en rosett o satte på.. har man inget o göra så har man inte !

va tycks?





rosetten ser lite väl stor ut på bilden.. tihi!


nä nu ger vi oss på nästa projekt!

3 November

Hej!! kom precis hem från en historia lektion på tre timmar, men den går väldigt fort dock. kanske beror på att jag faktiskt gillar historia :)
hade tänkt att fixa lite med färg o så till vardagsrummet och köket, men icke!! Henrik behövde visst låna bilen till jobbet idag. suck!

kom hem från Baby igår. Gjorde inget speciellt i torsdags kväll. va uppe med tuppen i fredags och åkte till kalmar, simon shoppade loss rejält, medans jag faktiskt inte hittade ett smack. trodde inte att de kunde kännas så hårt i hjärtat när jag åkte hem utan påse. plånboken är väl glad antar jag.
sen har ju danne o cissi flyttat dit för att plugga, så var och lunchade med dom o besökte deras lägenhet. litet men trevligt :)
simon va o körde paintball i lördags som jag inte finner något nöje, han spelade i SEX timmar! jag va allt liiiite småputt när han kom hem, men va ute och gick en timma, pluggade lite historia och bakade banankaka med marie . mums!

Har satt oss på en massa köer till lägenheter nu iaf. känns skönt o ha det gjort. pappa skulle ringa nån på Bolunden i veckan med.

nä om jag ska ta o göra nåt.. men vet inte riktigt vad. kolla om anna e vaken maybe.

Bye!